OWIOS E1

21 februari 2015 10:15

Onbekend

Aangezien er vandaag geen competitie duel op de planning stond was er een oefenduel geregeld tegen 1ste klasser OWIOS.

Marc zette ons nog wel op een 1-0 voorsprong maar het spel liep stroef. In balbezit werden niet altijd de juiste keuze's gemaakt en met de geboden ruimte werd te weinig gedaan

Het wachten was dus eigenlijk op de gelijkmaker en deze viel ook. Een speler van OWIOS schoot raak na een geplaatst schot onderin de hoek.

Rust. 1-1. In de rust werd er aangegeven meer als team te gaan voetballen en wat zorgvuldiger met het vele balbezit om te gaan.

Na rust zette Milan ons uit een goed genomen corner van Jelle weer op voorsprong. 2-1.

De 3-1 en 4-1 kwamen allebei op naam van Marc wat resulteerde in een 4-1 overwinning