Facebook Paastoernooi - SV Epe

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Facebook Paastoernooi

Facebook Paastoernooi

Gelijkspel Epe 1 tegen SVI 1

29 januari 22:30  1-1 meer »

355x gelezen

Internationaal Paastoernooi op zaterdag 8 april

20 januari 12:15  Reserveer in je agenda! Op zaterdag 8 april aanstaande organiseert SV Epe weer een internationaal Paastoernooi. De volgende teams doen mee: 1. KRC Genk (U14) 2. Randers FC (U14) 3. AZ Alkmaar U14 4. FC Utrecht U14 5. Vitesse U14 6. FC Twente U14 7. Cambuur U14 8. Epe U15 meer »

688x gelezen

Sponsor onze club gratis!

13 december 20:45  Het zijn bijzondere tijden, ook voor onze club en we kunnen iedere vorm van steun goed gebruiken. Daarom vragen wij graag je aandacht voor het volgende: Jij kunt onze club sponsoren door middel van je internetaankopen, zonder dat het je ook maar iets kost!   We hebben namelijk OnzeClubwinkel geactiveerd! Jij doet je online aankopen, bij een van de 300 webshops, zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de vereniging. Zo doe je dat: 1. Ga in onze ClubApp naar ‘Sparen’ of ga naar de OnzeClubwinkel-module op onze site. 2. Vind je webshop en klik door. 3. Je doet je aankoop of boeking bij de webshop zoals je gewend bent. 4. Zodra er een aankoop of boeking is afgerond gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar onze club. En het mooie is: het kost jou niks extra! We willen je dus vragen om de volgende keer dat je iets online gaat kopen eerst even aan onze club te denken en via OnzeClubwinkel naar de webshop te gaan. Namens het complete bestuur, alvast bedankt voor je steun!

484x gelezen

VLEESACTIE BIJNA AFGEROND!

16 november 11:45  Het is zover! Er is een fantastische bijdrage geleverd aan de beregeningsinstallatie voor veld 4 en 5 Binnenkort worden de totaalopbrengst en het best verkopende team bekend gemaakt! Aanstaande zaterdag 20 november wordt het vlees van Rinaldo Wolff en de firma Mastenbroek uitgereikt! Het vlees is af te halen tussen 10 en 14 uur bij onze Club! DENK ER OM: NEEM EEN PRINT VAN JE BESTELORDER UIT JE MAIL MEE En vergeet niet een tas of krat mee te brengen om je vlees te vervoeren want wij hebben geen zakjes. Tot zaterdag!

272x gelezen

Vleesactie: Spek de club, dat kan tot 6 november!

15 oktober 22:00  De club spekken? Dat kan nog tot uiterlijk 6 november, dus doe het snel! meer »


Marc Overmars Paastoernooi 2022

14 oktober 16:45  Na een afwezigheid van twee jaar keert het Marc Overmars Paastoernooi weer terug op de velden van SV Epe! In het Paasweekend van 15 t/m 17 april 2022 zal het internationaal jeugdtoernooi met teams van verschillende Betaald Voetbal Organisaties uit binnen- en buitenland plaatsvinden. meer »

1184x gelezen

Website SV Epe rechtstreeks gekoppeld met KNVB Sportlink Club

15 september 21:30  De KNVB en VoetbalAssist, hebben een overeenkomst gesloten, waardoor het voor verenigingen die VoetbalAssist gebruiken zoals wij, mogelijk wordt om via ‘VoetbalAssist Dataservice’ van Sportlink gemakkelijk de officiële wedstrijdgegevens en ledengegevens te ontvangen.meer »

1066x gelezen

SV Epe werkt aan verduurzaming met greenboarding

13 september 21:00  SV Epe werkt hard aan verduurzaming. Onlangs werd de nieuwe "greenboarding" in gebruik genomen. Deze boarding is nieuw en zorgt naast promotie ook voor zonne-energie en luchtzuivering. meer »

457x gelezen

Laatste mogelijkheid bestellen Bier- en Wijnactie SV Epe

20 augustus 11:00  Zoals bekend loopt er momenteel een Bier/Wijnactie. Deze loopt nog t/m 31 augustus. Als u nog interesse hebt dan kunt u t/m 31 augustus bestellen. Na 31 augustus stopt de actie. De pakketten worden in de 2de en 3de week van September 2021 aan huis afgeleverd (verspreidingsgebied Gemeente Epe en Heerde).meer »


Voorlopig definitieve indelingen jeugd SV Epe 2021-2022

16 mei 11:00  Via deze weg maakt de VTC de teamindelingen voor seizoen 2021-2022 bekend. De indelingen betreffen voorlopige indelingen. SV Epe behoudt zich altijd het recht voor om, in de voorbereiding op en gedurende het seizoen, in overleg met alle betrokkenen, wijzigingen aan te brengen, indien de situatie daartoe aanleiding geeft. Er is getracht een MO15 selectie samen te stellen, helaas is dit niet gelukt waardoor de mogelijke MO15 speelsters zijn ingedeeld bij de jongens. Er zal vanaf maandag 24 mei 2021 gestart gaan worden met het trainen met de nieuwe selecties. Hiervoor ontvangt de desbetreffende speler zelf bericht van de nieuw beoogde trainer/coach/leider. Bij vragen of opmerkingen over de indeling kunt deze stellen tijdens 10-15 minuten gesprekken. Deze gesprekken kunnen ingepland worden door een mail te sturen naar: hjo@svepe.nl t.n.v. Jurjen van Dijk. Het telefonisch of per WhatsApp beantwoorden van vragen of opmerkingen m.b.t. de indelingen wordt niet gedaan door VTC leden.meer »

2713x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!