Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SV Epe werkt aan verduurzaming met greenboarding

SV Epe werkt aan verduurzaming met greenboarding

13 september 2021 21:00


SV Epe werkt hard aan verduurzaming. Onlangs werd de nieuwe "greenboarding" in gebruik genomen. Deze boarding is nieuw en zorgt naast promotie ook voor zonne-energie en luchtzuivering.

Tegenwoordig zijn er steeds meer initiatieven om sportclubs te verduurzamen. Hiervoor zijn er voor de sportclubs zoals SV Epe nog wel flinke investeringen nodig. Investeringen die we als sportvereniging uiteraard liever direct gebruiken voor de sport, zoals extra trainers en materiaal.  

Innovatief

Om als club toch de noodzakelijke verduurzamingsstappen te kunnen zetten, hebben we met het Green Boarding Project een aantrekkelijke propositie voor onze (nieuwe) sponsoren. Waar de huidige boarding alleen een functie heeft tijdens wedstrijden, is de Green Boarding multifunctioneel. Zijn er geen wedstrijden, dan wekt de Green Boarding zonne-energie op en reduceert het fijnstof. Zijn er wel wedstrijden, dan draait de communicatiezijde naar voren en vervult het dezelfde functie als de huidige boarding.

Verduurzaming

De boarding is multifunctioneel en zorgt voor zonne-energie en luchtzuivering. Daar zijn we als club blij mee, want we leveren heel graag een bijdrage aan verduurzaming. We willen namelijk graag dat er ook in de toekomst door onze kinderen en kleinkinderen lekker kan worden gevoetbald. Daarom werken we samen aan een steeds groener sportpark. Dat we met besparing van energie ook minder geld uitgeven, zorgt er bovendien voor dat we dat geld in de toekomst kunnen investeren in het voetballen: opleiden van trainers en uitbreiding van faciliteiten. Er volgen daarom binnenkort meer initiatieven rondom verduurzaming, zoals LED verlichting bij het grote trainingsveld.

Mogelijkheden voor sponsors

De boarding heeft een lengte van 18,5 meter, waarvan ca 6 meter digitale-ledreclame die ook snel en eenvoudig aanpasbaar is, en is geplaatst tussen de cornervlag en het doel op het hoofdveld, zodat deze vanuit de kantine, de tribune en de lange zijden van het veld goed zichtbaar is op ons mooie Sportpark ‘de Wachtelenberg'. Bedrijven en ondernemers kunnen gebruikmaken van het led reclamebord, waarop dynamisch afbeeldingen, tekst of een kort filmpje kan worden getoond. Ook zijn er links en rechts van het scherm samen 12 panelen met de mogelijkheid om te adverteren. 

Voor meer info over onze greenboarding, vraag het aan onze sponsorcommissie, het emailadres is sponsoring@svepe.nl.
Zij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

(Een LED-reclamebericht is vanaf een periode van 2 weken te boeken.)

 

Voor meer info over onze greenboaring, zie de website van Softs

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!