Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofdprijs verloting valt in Oene

Hoofdprijs verloting valt in Oene

23 april 2020 8:45


Afgelopen week heeft de organisatie de hoofdprijs en een aantal andere prijzen uitgereikt van de Marc Overmars Paastoernooi verloting. Uit handen van Ben Overmars ontvingen de prijswinnaars de gewonnen prijzen en daar zat wel een bijzondere prijswinnaar bij.

Ben Overmars, deel uitmakend in de organisatie met sponsoring in zijn portefeuille, wist bij een wedstrijd van Go Ahead Eagles in Deventer flink wat loten te verkopen. Één van de kopers was Sjaak van Es van E.N.E. Consultancy en Business lid van Go Ahead Eagles, wie bij Ben maar liefst 60 loten kocht. Op één voorwaarde, dat hij de loten mee moest nemen en verdelen onder mensen die minder bedeeld waren. Zodoende kwam het grootste deel van de loten terecht bij de Zorgboerderij van Zwier de Weerd in Oene. En laat daar nou net op één van deze loten de hoofdprijs, een Snorscooter beschikbaar gesteld door Rozendaal sport on wheels te Harderwijk, vallen.  

4E3A8027.JPG

De gelukkige winnares van de eerste prijs, een Giant Triple X damesfiets beschikbaar gesteld door Huernink Tweewielers te Vaassen, is Sonja Huiskamp. Zij kocht bij haar zoon Bram, speler van Sv Epe JO14-1, het winnende lot. 

4E3A8022.JPG

De tweede prijs, een tegoedbon t.w.v. € 250,- van Juwelier Huijssoon, werd gewonnen door Rik Bonhof, welke het winnende lot eveneens bij één van zijn bij Sv Epe spelende kinderen kocht. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!