Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Marc Overmars Paastoernooi geannuleerd

Marc Overmars Paastoernooi geannuleerd

12 maart 2020 21:45


Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft SV Epe besloten om het Marc Overmars Paastoernooi (10 tot en met 12 april) niet door te laten gaan.

Premier Mark Rutte en het RIVM hebben donderdagmiddag bekendgemaakt dat alle bijeenkomsten en evenementen met meer dan 100 personen tot 1 april worden afgelast. Daarbij is de verwachting dat verdere maatregelen niet uitblijven. De organisatie kan hierdoor helaas niet anders dan het toernooi annuleren. Henrik Mars van de organisatie: “Het is te kort dag om vanaf 1 april nog een beslissing te kunnen nemen of een toernooi van deze omgang nog wel door kan gaan. Maar veel belangrijker: de gezondheid van spelers, begeleiders en toeschouwers gaat boven alles.”

Verloting gaat wél door
De verloting, waarvan de verkoop afgelopen week van start is gegaan, gaat wél door. Met de  opbrengst hoopt de organisatie de financiële verplichtingen die al gemaakt zijn voor het toernooi, te kunnen voldoen. De trekking van de verloting vindt in het paasweekend plaats. De uitslag zal worden gepubliceerd op de website van SV Epe.

afgelast
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!