Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Paastoernooi strikt Dortmund en Derby County

Paastoernooi strikt Dortmund en Derby County

6 januari 2020 19:00


Met het jaar 2020 nog maar net op gang kan de organisatie van het Marc Overmars Paastoernooi al langzaam glimlachend vooruitkijken naar 44e editie op 10,11 en 12 april. Met de verse handtekeningen van Borussia Dortmund en Derby County onder het contract kunnen we nu totaal 16 teams bekend maken welke acte de préséance geven tijdens het paasweekend.

De organisatie is erg tevreden met de komst van de Duitsers en Engelsen waarbij Borussia Dortmund met U12 naar Epe komt en Derby County, de club van Philip Cocu, met U14. Daarbij komen ook Ajax en Feyenoord dit jaar weer naar Sv Epe. Feyenoord zal met U12 meedoen en Ajax zelfs met twee teams, U12 en U14.

Toernooiwinnaars
Ook de toernooiwinnaars van 2019 zullen aanwezig zijn om de titel te verdedigen. Het Franse Lille U14, welke afgelopen jaar Ajax U14 wist te verslaan na strafschoppen komt op volle oorlogssterkte naar Epe. Tevens zal Vitesse U12, pakte de winst tegen AZ door de strafschoppen beter te nemen, weer aanwezig zijn. De organisatie verwacht op korte termijn de laatste vier deelnemers bekend te maken.

Gastgezinnen
De organisatie is daarbij ook nog steeds druk met het werven van gastgezinnen. Wilt u de voetbaltoppers van de toekomst voorzien van een slaapplek? Mail voor meer informatie of aanmeldingen naar paastoernooi@svepe.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!