Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MARC OVERMARS BUIKSCHUIVEN OP HET PAASTOERNOOI

MARC OVERMARS BUIKSCHUIVEN OP HET PAASTOERNOOI

18 april 2019 17:00


In een groene omgeving op de prachtige strakke velden van SV Epe begint aanstaande vrijdagavond 19 april de 43e editie van het Marc Overmars Paastoernooi op Sportpark de Wachtelenberg.

Een groot voetbalevenement met meer dan 300 toptalenten van onder meer Ajax, Feyenoord, AZ, Anderlecht en Juventus. Het belooft een prachtig weekend te worden met stralend voetbalweer. Wij nemen u alvast mee het voetbalweekend in.

Als alle teams vrijdagmiddag zijn gearriveerd en zij zijn voorzien van een goed verzorgde avondmaaltijd, mede verzorgt door Pannenkoekhuis De Honingpot, barst om 19:30 uur het voetbalspektakel los met een heuse opening waarin alle teams worden voorgesteld op het Heisen Yoko hoofdveld van SV Epe. De teams worden vooraf gegaan door de pupillen van SV Epe welke met een bord van desbetreffende club de “olympische” ronde in gang zetten. Nadat alle teams op het veld zijn aangekomen zal Marc Overmars de opening verrichten waarna alle spelers met de gastgezinnen huiswaarts keren.

Op zaterdagochtend klinkt om 9:30 uur het fluitsignaal voor de eerste vier wedstrijden. De Eper teams JO13 en JO15 trappen om 9:30 uur en 10:10 uur af tegen respectievelijk AZ en Go Ahead Eagles. Het volledige programma, met alle poule wedstrijden, is zowel op www.svepe.nl , de Facebookpagina van Marc Overmars Paastoernooi en in het programma boekje te vinden. Het programma voor de zondag, met daarin uiteraard de finale wedstrijden, zal op zaterdagavond worden gepubliceerd op de genoemde media.

BUIKSCHUIVEN
Op het sportpark zal er behalve de voetbalwedstrijden ook genoeg te doen te zijn voor de vele bezoekers waarin met name voor de allerkleinsten diverse springkussens aanwezig zijn en worden verzorgt door Phone House Epe en ABN AMRO / Arno Splinter Sport Events Dit kan op zowel de zaterdag en de zondag en zorgt voor veel spelplezier. Uiteraard mag het Marc Overmars Buikschuiven niet ontbreken op het Paastoernooi. In samenwerking met GET WORK zal er een heuse Marc Overmars Buikschuif Glijbaan aanwezig zijn op veld 3.

Ook voor drinken en eten is er op het sportpark voldoende te krijgen en zal SV Epe naast frituur ook zorgen voor gezonde middagmaaltijden. In samenwerking met Qualicateraar van den Brink & Deen zijn er ook pasta en rijstmaaltijden verkrijgbaar.

Kortom: met het stralende voetbalweer op komst belooft het weer een prachtig weekend vol topvoetbal te worden op Sportpark de Wachtelenberg in Epe.  
Toegang gratis!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!