Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sv Epe MOP verwelkomt Ajax en Benfica !!

Sv Epe MOP verwelkomt Ajax en Benfica !!

19 november 2018 18:45


Het deelnemersveld voor het Marc Overmars Paastoernooi wordt met de week sterker....

Afgelopen week kwam een heugelijke bevestiging vanuit het Portugese Lissabon binnen dat SL Benfica komt schitteren op de Eper velden tijdens het paasweekend 2019. Het is de eerste keer dat SL Benfica, de grootste voetbalclub ter wereld met 160.000 leden, naar Epe komt.

Ajax

Ook de werkgever van Marc Overmars zelf, AFC Ajax, neemt in 2019 weer deel aan het toernooi. De winnaar in de categorie U14 van afgelopen jaar zal opnieuw een poging wagen om het toernooi te winnen. Maar behalve Ajax U14 komen de Amsterdammers dit jaar ook met Ajax U12 naar Epe, waardoor Ajax tijdens deze editie met twee teams vertegenwoordigd is.

Toernooi voorzitter Rolf Tuinman wijdt de komst van Benfica en Ajax mede aan het sterke deelnemersveld en de goede organisatie welke er staat tijdens het toernooi:,,Wij krijgen van vele grote clubs vaak de complimenten voor de uitstekende organisatie welke wij als club neerzetten. Daarbij willen clubs als Ajax en Benfica ook graag komen als het deelnemersveld sterk is.” En dat het deelnemersveld sterk is bewijst ook de eerdere toegezegde komst van Juventus, Anderlecht en FC Kopenhagen. ,,En dan kan ik ook wel verklappen dat bij U12 ook PEC Zwolle, AZ Alkmaar en Slavia Praag deelnemen”, aldus Tuinman wie door liet schemeren dat de organisatie nog bezig is met een paar mooie clubs om het deelnemersveld te voltooien.

Tot op heden doen de volgende clubs mee:
U12: Juventus FC, KRC Genk, Slavia Praag, Vitesse, PEC Zwolle, AZ Alkmaar, Ajax en Sv Epe.
U14: RSC Anderlecht, SL Benfica, FC Kopenhagen, AFC Ajax, Go Ahead Eagles en Sv Epe.

Gastgezinnen

Ook de opgave van gastgezinnen begint goed te lopen, al heeft de organisatie nog vele slaapplekken nodig om alle spelers te huisvesten. Wendy van der Kolk, mede verantwoordelijk voor de huisvesting, legt uit:,,We zijn er nog lang niet maar de eerste opgaves zijn binnen. Als gastgezin bied je twee slaapplekken aan en krijg je twee toptalenten in huis welke misschien later wel wekelijks schitteren in de grote stadions. Zo hebben we er al genoeg voorbij zien komen. En wil je graag eerst meer informatie dan vertellen wij graag hoe het werkt. Ook lopen wij elke zaterdag rond op de velden van Sv Epe om ouders bij te praten over hoe mooi het kan zijn als je als gastgezin mee werkt tijdens het toernooi.’’ Informatie en/of opgeven als gastgezin kan via paastoernooi@svepe.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!