Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Loting MO Paastoernooi 2018 geeft prachtige affiches

Loting MO Paastoernooi 2018 geeft prachtige affiches

5 maart 2018 20:45


Afgelopen zaterdag 03 maart vond de loting plaats voor het Marc Overmars paastoernooi 2018. Het resultaat prachtige affiches voor de poule wedstrijden op zaterdag

Loting: Ajax treft Celtic, Feyenoord tegen Crystal Palace

Een volledige deelnemerslijst met prachtige clubs levert op voorhand al mooie affiches op voor het Marc Overmars Paastoernooi. Zaterdag 3 maart was het dan ook zover, in de kantine van Sv Epe werd geloot voor de poule-indelingen. Mooie poules waarbij we nu al weten dat het weer genieten zal worden over vier weken tijdens het paasweekend op Sportpark De Wachtelenberg.

 Bij de Categorie onder de 14 gaan we gelijk de twee finalisten van vorig jaar aan het werk zien. Ajax en Celtic treffen elkaar in poule A, waarin ook Sv Epe JO15 deel uit maakt. Trainer Koen logen was dan ook enthousiast bij het zien van de poules: ‘Geweldig! Een prachtige poule en helemaal mooi om tegen een mooie club als Ajax te spelen. Zij hebben immers één van de beste jeugdopleidingen. En ze zullen mee maken dat wij een heel goed team hebben’, zegt Logen afsluitend met een glimlach.

 

De poule-indeling bij U14 ziet er als volgt uit:

 

U14 Poule A:

Sv Epe

Ajax

Celtic FC

Slavia Praag

FC Utrecht

 

U14 Poule B:

AZ Alkmaar

PEC Zwolle

RSC Anderlecht

FC Tokyo

Laranja Mecânica

 

In de categorie onder de 12 mag Feyenoord zich opmaken voor een treffen met Crystal Palace, maar ook voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Sv Epe mag strijden tegen het Russische Zenit St. Petersburg en tegen Vitesse met Epenaar Thijs Stegeman in de gelederen. Een prachtig weerzien met de oud spelers van Sv Epe. ‘Voor onze jongens natuurlijk prachtig want ze kennen Thijs goed maar wij kijken ook uit naar de wedstrijd tegen Zenit. Een club waar je niet zomaar tegen speelt’, zegt Sv Epe JO13-1  trainer Frank Veldwijk na de loting om er aan toe te voegen; ‘We gaan onze huid zo duur mogelijk verkopen om het onze tegenstanders lastig te maken’.

 

De poule-indeling bij U12 ziet er als volgt uit:

 

U12 Poule A:

Sv Epe

Vitesse

Zenit St. Petersburg

KRC Genk

AZ Alkmaar

 

U12 Poule B:

Feyenoord

Sparta Rotterdam

PAOK FC

Randers "Freja" FC

Crystal Palace

 

Vrijdag 30 maart om 19:30 uur is de opening van het toernooi. Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april vinden de wedstrijden plaatst met op zondagmiddag om 15:30 uur de finales.

Het wedstrijdschema zal de organisatie binnenkort bekend maken.

       

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!