50'

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 01

28 februari 2015 10:15

Onbekend

Na en uitstekende start vorige week in Elburg wachten ons vandaag de eerste thuiswedstrijd en wel tegen WVF E2. Een team met tweedejaars spelers dus het team was op voorhand gewaarschuwd. Zonder de nog vakantie vierende Martijn en Stephan maar vanuit E1 hadden we de aanvulling met doelman Jop en Jelle.

Met het zelfde tactiek als vorige week werd het team het veld in gestuurd. Verwachtingsvol stonden vele toeschouwers langs de lijn al minuten voor aanvan...g kou te kleumen, dus een opwarmende wedstrijd kon men wel gebruiken.

En opwarmend werd het! Meteen vanaf de aftrap ging E2 flitsend van start en creëerde gelijk een aantal mogelijkheden totdat in de vijfde minuut Demy attent was toen de verdediging van de gasten stond te slapen; 1-0.

Wat daarna gebeurde was genieten geblazen alleen vielen er geen goals. De mooiste kansen werden om zeep geholpen. De ballen gingen net over, op de paal, net naast of er stond een doelman met kunst en vliegwerk de bal uit het doel te rammen.

Het was uiteindelijk Jelle welke Demy aanspeelde en laatste genoemde prikte de 2-0 binnen. Vlak daarna speelde Mike zich vrij en bracht Demy wederom in stelling welke zorgde voor een zuivere hattrick; 3-0. Eveneens de ruststand.

Na rust werd de schiettent wederom geopend maar was van goed voetbal niet altijd sprake. Wie even de kans zag om op doel te stormen pakte die mogelijkheid. En zo zagen we zelfs Tara, Jop en Tim naar voren stormen. Het resulteerde al snel in de 4-0 namens Mike welke zichzelf weer uitstekend vrij speelde na een pass van Igor, waarna Jelle en Dylan even prachtig de 5-0 en 6-0 binnen schoten.

Kregen de gasten dan helemaal geen mogelijkheid? Af en toe prikten ze even richting de goal van doelman Jop maar die gaf ze geen gelegenheid om raak te schieten.

De laatste tien minuten waren voor Tim. De 7-0 ging hard binnen, de 8-0 ramde hij via een voetbeweging van Tara in de hoek en uiteindelijk zorgde Tim voor de eindstand van 9-0. De tweede hattrick van de wedstrijd.

Het lijkt er op dat het team de geest heeft gevonden. Goed samenspel, inzet en de enthousiasme straalt er vanaf en de ploeg mag zich voorlopig koploper noemen.

Volgende week speelt E2 uit tegen CSV'28 en sluiten Martijn en Stephan weer aan. Gaat het dan complete team laten zien dat de koppositie geen toeval is?