Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 - Turkse Kracht Deventer 1

Epe 1 - Turkse Kracht Deventer 1

Epe 1 (zon)

3 - 6

Turkse Kracht 1 (zon)

33'
... (solo)
38'
... (schot)
Koen Logen (kopbal)
46'
46'
... (schot)
54'
... (solo)
68'
... (schot)
71'
77'
... (schot)
83'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

10 mei 2015 14:00

Scheidsrechter

Gooijer, R. de

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe verliest met ruime cijfers van kampioen TKD  (3-6). Een lesje in effectiviteit.

De uitslag doet vermoedden dat Epe kansloos was tegen Turkse Kracht Deventer, maar dat was  geenszins het geval.  In de eerste helft , kwam Epe op een 1-2 achterstand, maar gezien het aantal kansen had het wel 6-2 voor Epe moeten zijn, zo niet hoger. Het was,  behoudens twee momenten voor TKD, alleen maar Epe wat een goede wedstrijd speelde, maar vergat te scoren. 100% kansen werden niet benut. Epe was  voetballend sterk, won vele duels en sneed soms door de TKD defensie, maar vergat te scoren.

Sven Hoogenboezem, Marc van Petersen , Dennis Calkhoven, Ramon Heukels, Tom van Schoonhoven  allen kregen ze één of meerdere mogelijkheden maar vergaten te scoren. Na 33 minuten kwam TKD onverdiend, maar zeer effectief op voorsprong, toen de snelle Husseyn Guveli door de Epe defensie soleerde en wel doel trof. (0-1) en vijf minuten later was het al 0-2, doordat een bal verkeerd onderschept werd in de Epe defensie en Fuhat Buyuktas profiteerde (0-2).

Vlak voor  rust kwam Epe op 1-2 toen Koen Logen vanuit een corner de bal in kopte (1-2).

Na de rust, wilde Epe uiteraard snel de gelijkmaker forceren ,maar balverlies leidde ertoe dat  in de 46e minuut TKD al op 1-3 kwam.

De wedstrijd leek gespeeld, hoewel Epe in de 52e minuut via een strafschop de aansluitingstreffer zou kunnen maken. Helaas miste Mark van Petersen deze kans, terwijl in de 54e minuut TKD via een snelle aanval  wel op 1-4 kwam.

In de 60e minuut werden Sven Hoogenboezem, Mark van Petersen en Koen Logen gewisseld voor  Calvin Overmars, Bas Smit en Luuk Berkhoff.

Luuk Berkhoff was in de 67e minuut dichtbij een doelpunt, maar had geen geluk bij zijn harde inzet. TKD scoorde wel weer. De Epe defensie werd eruit gelopen in de 68e minuut (1-5).

In de 71e minuut werd het door Ramon Heukels 2-5 , door een mooi geplaatst schot in de beneden hoek.

TKD kwam in de 77e minuut op 2-6, terwijl Dennis Calkhoven in de 83e minuut de eindstand op 3-6 bepaalde.

Opstelling:

Bas van Schoonhoven, André Jonkheid, Henk Stoevenbeld, Yannick Heukels, Tom van Schoonhoven, Mark van Petersen (60. Bas Smit), Dennis Calkhoven, Koen Logen (60. Luuk Berkhoff), Gerrit Calkhoven, Sven Hoogenboezem (60. Calvin Overmars, Ramon Heukels

Klik hier voor alle foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!