Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe vergeet een half uur te voetballen en verliest van Beekbergen

Epe vergeet een half uur te voetballen en verliest van Beekbergen

Beekbergen 1 (zon)

3 - 2

Epe 1

... (e.d.)
18'
... (schot)
32'
... (schot)
44'
52'
Lars Timmer (intikker)
85'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

12 april 2015 14:00

Scheidsrechter

Hulsmeijers, H.

Accommodatie

Sportpark Veldhof
Veldhofweg 31
7361 TA
BEEKBERGEN
tel. 055-5061928

Het eerste kwartier van de uitwedstrijd tegen Beekbergen was Epe heer en meester. Een 100% kopkans voor Koen Logen,  een vrije trap door Mark van Petersen, een uitstekende voorzet van Ramon Heukels op de vrij voor de doelman staande Sven Hoogenboezem, een pracht aanval via Ivar Oldenburger met een overstapje van Sven Hoogenboezem, waarna een kans voor Ramon Heukels. Epe was heer en meester en had met minimaal 0-2 voor moeten staan.  In de 18e minuut een onnodige hoekschop weggegeven aan Beekbergen waaruit Beekbergen gelukkig scoorde, via Koen Logen die de bal ongelukkig op zijn voet kreeg  en kwam tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong,

Epe viel daarna ver terug, raakte de grip op de wedstrijd volledig kwijt. Duels werden niet meer gewonnen en de Epe ploeg gaf de wedstrijd uit handen. In de 32e minnut werd het 0-2. Balverlies op het middenveld werd meedogenloos afgestraft door wederom Jordy Weijland.

Het enige wapenfeit van Epe was in de 39e minuut toen Bart Brummel een als voorzet bedoelde bal op de lat van het Beekbergen doel zag komen. Vlak voor rust leidde alweer balverlies het 3e doelpunt in Timo Bakker scoorde via een schot die via de kluts over Epe doelman Bas van Schoonhoven  in het Epe doel viel (3-0).

Na de rust een geheel ander Epe dat bijna de gehele 2e helft voornamelijk in balbezit was en de wedstrijd domineerde. In de 49e minnut een goede kans voor Koen Logen die de scherpte  miste . In de 52e minuut een hoekschop door Mark van Petersen die door Lars Timmer bij de 1e paal werd ingetikt 1-3.  Epe domineerde. In de 64e minuut had Koen Logen pech toen een afvallende bal ineens door Koen op het Beekbergen doel geschoten werd maar net naast ging.  In de 71 minuut een mooie actie  Bart Brummel wiens schot in de handen van de Beekbergen doelman belandde.

Epe bleef druk houden en moest zeker verdedigend uitkijken bij de sporadische counters van Beekbergen. In de 78e minuut een kopbal van Lars Timmer die beter lot verdiend had. In de 81e minuut een mooie solo van Mark van Petersen en de teruggelegde bal werd door Gerrit Calkhoven maar net overgeschoten en ook de actie van Calvin Overmars, die van afstand schoot had beter lot verdiend. In de 85e minuut eindelijk de aansluitingstreffer, toen Ivar Oldenburger van afstand de bal prachtig in  het Beekbergen doel schoot (2-3).

Epe rook de gelijkmaker en Beekbergen stond met de rug tegen de muur, maar wist de gelijkmaker te voorkomen. De scheidsrechter liet nog wel behoorlijk veel blessuretijd door spelen  maar Epe had het geluk niet aan haar zijde waardoor de ploeg eigenlijk onverdiend verloor. Een gelijkspel was minimaal de juiste afspiegeling geweest en zelfs een overwinning was terecht geweest.

Helaas mocht het niet zo wezen. Dure punten voor de 3e periode, hoewel Epe nog steeds op de gedeelde 3e plaats van de ranglijst staat, waardoor bij goede resultaten in de laatste 4 wedstrijden er nog van alles mogelijk is. Ook nu bleek weer dat de Epe ploeg tot veel meer instaat is dan dat er nu uitkomt.

De opstelling:

Bas van Schoonhoven, Ivar Oldenburger, Yannick Heukels, Dennis Calkhoven, Bart Brummel ( 79. Max Tuinman), Koen Logen, Lars Timmer, Mark van Petersen, Gerrit Calkhoven. Sven Hoogenboezem, Ramon Heukels (46. Calvin Overmars)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!