Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mooie overwinning van Epe op Colmschate (3-2)

Mooie overwinning van Epe op Colmschate (3-2)

Epe 1 (zon)

3 - 2

Colmschate 1 (zon)

Koen Logen (schot)
19'
39'
81'
... (kopbal)
88'
93'
... (schot)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

8 maart 2015 14:00

Scheidsrechter

Herdem, M.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

SV Epe heeft een mooie en verdiende overwinning behaald op het hoger geklasseerde Colmschate Het prachtige sportpark de Wachtelenberg lag er prachtig bij, het zonnetje scheen en er waren twee leuke voorwedstrijdjes van de  E3  (5-7 verlies) en de E6 (5-5).

Epe begon goed aan de wedstrijd en was in de aanval veel gevaarlijker dan Colmschate, dat bij balbezit niet door de verdediging van Epe kwam, terwijl Epe wel enige mogelijkheden kreeg.

In de 19e minuut kwam Epe op voorsprong toen Koen Logen in de diepte werd aangespeeld door Dennis Calkhoven.  Koen verschalkte de uitgelopen doelman door  de bal langs de doelman in het doel te plaatsen. Epe speelde gedreven, zette veel druk en kwam bij de omschakeling snel uit door de aanvallende verdedigers. Er kwamen meerdere mogelijkheden, terwijl Colmschate niet echt gevaarlijk werd. Een paar hoekschoppen en één keer een bal die tegen de Eper doelpaal aan rolde. waren de wapenfeiten van de tegenstander

Epe bleef gevaarlijker en wam in de 39e minuut terecht op een 2-0 voorsprong, toen Gerrit Calkhoven de , uit een scrimmage voor het Colmschate doel, uitverdedigde bal ineens op de schoen nam en hard inschoot. Na deze 2-0 probeerde Colmschate wel de aansluitingstreffer te forceren, waardoor Epe meerdere mogelijkheden kreeg om voor de rust reeds meerdere malen te scoren. Het bleef tot aan de rust slechts 2-0

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Een beter voetballend Epe, dat meerdere mogelijkheden kreeg en een onmachtig Colmschate. Epe vergat te scoren , er kwamen meerder kansen maar die werden niet benut, waardoor het op het eind van de wedstrijd nog hachelijk werd. Colmschate zette alles op alles en forceerde meerdere hoekschoppen die gevaarlijk voor het Eper doel kwamen. De bal werd zelfs van de lijn weggekopt, maar de druk werd hoog en Colmschate maakte in de 81e minuut door een kopbal de aansluitingstreffer (2-1)

De mannen uit Deventer roken kansen maar gelukkig voor Epe kon de ploeg in de 88e minuut scoren , een uitval  via Koen Logen, die Marc van Petersen vrij voor het doel zette en Marc gaf de bal aan de vrijstaande Leon Pannekoek die beheerst de 3-1 scoorde. Heel Epe dacht de buit binnen te hebben , maar diep in blessuretijd scoorde Colmschate nog (3-2) , maar even later floot de scheidsrechter voor het eindsignaal.

Een mooie dikverdiende overwinning . Het collectief zegevierde. Iedereen werkte hard voor de ploeg en het resultaat was ernaar. Complimenten voor de hardwerkende en bij vlagen leuk voetballende  jeugdige Epe ploeg en het Eper publiek waardeerde het. Volgende week de volgende horde (Heeten), waar Epe ook wat tegen heeft goed te maken.

Opstelling:  Bas van Schoonhoven, Ivar OIdenburger,, Yannick Heukels, Dennis Calkhoven (94 Tom van Schoonhoven), Bart Brummel, Koen Logen, Lars Timmer, Marc van Petersen, Gerrit Calkhoven (75. Leon Pannekoek), Sven Hoogenboezem, Ramon Heukels.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!