Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint met 1-0 van een stug Heeten

Epe wint met 1-0 van een stug Heeten

Epe 1

1 - 0

Heeten 1 (zon)

71'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

15 maart 2015 14:00

Scheidsrechter

Smeenk, G.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Slechts 1-0 werd de eindstand in deze wedstrijd.  Epe had het moeilijk met het scoren tegen een stug verdedigende ploeg van Heeten. Vele fases van deze wedstrijd had Epe een veldoverwicht en speelde een goede wedstrijd, echter het duurde tot diep in de 2e helft voordat Epe tot scoren kwam en daardoor de wedstrijd uiteindelijk dik verdiend won.

Het eerste kwartier had Epe een veldoverwicht maar kon tegen de stugge defensie niet echt tot goede kansen komen, ook Heeten creëerde weinig tot niets. Na deze eerste fase kwamen er wel meerdere mogelijkheden maar Epe kwam niet tot scoren, hoewel met name Gerrit Calkhoven een paar keer dicht bij een doelpunt was.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, hoewel het overwicht van Epe nog groter was. Het duurde tot de 71e minuut voordat Epe op een dikverdiende voorsprong kwam. Sven Hoogenboezem lanceerde Marc van Petersen die op de lat schoot waarna de terugkomende bal beheerst door de net ingevallen Ramon Heukels werd benut. Na deze voorsprong kwamen er nog meerdere mogelijkheden maar de voorsprong werd niet uitgebouwd, zodat het tot het eind van de wedstrijd spannend bleef, hoewel Heeten niet echt bij machte was de Eper defensie, die sinds lange tijd geen doelpunt tegen kreeg, te verschalken.

Een belangrijke winst waardoor Epe op de ranglijst steeg naar de 4e plaats. Hopelijk kan de ploeg deze vorm vasthouden in de komende periode. AS Zondag de uitwedstrijd tegen Albatross, waarna op 29 maart de plaatselijk derby thuis tegen Vaassen op het programma staat.

Opstelling:

Bas van Schoonhoven, Ivar Oldenburger, Yannick Heukels, Dennis Calkhoven, Bart Brummel, Marc van Petersen, Lars Timmer, Koen Logen, Gerrit Calkhoven, Calvin Overmars (65. Ramon Heukels), Sven Hoogenboezem

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!