Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

EPE 1 wint van ACTIVIA 1 met 2-1

EPE 1 wint van ACTIVIA 1 met 2-1

Epe 1

2 - 1

Activia 1 (zon)

42'
... (schot)
Koen Logen (schot)
44'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

7 december 2014 14:00

Scheidsrechter

Harleman, H.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Een prachtig slot van deze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop

Epe 1 heeft een belangrijke thuisoverwinning behaald op Activia 1. De overwinning kwam pas tot stand in de laatste fase van de wedstrijd.

Belangrijke 2-1 overwinning van SV Epe op Activia in een matige wedstrijd.

Verslag door Gerrit Kamphuis

Sv Epe moest vanmiddag op een koud en nat sportpark “de Wachtelenberg”” aantreden tegen Activia uit Twello. Op voorhand voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd gezien hun plaats op de ranglijst.

 Epe begon goed aan de wedstrijd door de tegenstander gelijk onder druk te zetten. Al in de 5eminuut  kreeg Gerrit Calkhoven een goede kans, maar zijn schot in de korte hoek werd door de keeper van Activia tot corner verwerkt. Hierna nam Activia het heft meer in handen en zij kregen in de 10e minuut de eerste grote kans van de wedstrijd. Een schot van de Activia aanvaller kon door Bas van Schoonhoven nog met de voet gekeerd worden. Even later leek Stefan Lokhorst voor Epe te scoren maar zijn lobbal werd op het nippertje door een Activia speler uit het lege doel gekopt.

Epe ging slordig spelen en er werd veel balverlies geleden. Ook verdedigend stond het niet altijd goed en dat leidde in 32 minuut tot een dot van een kans voor Activia. De aanvaller mocht geheel vrijstaand   voor de goal van Epe de bal aannemen en de hoek uitzoeken. Gelukkig voor Epe schoot hij de bal naast.  Het was uitstel van executie, want net voor rust was het alsnog raak voor Activia. Na zwak ingrijpen van de verdediging van Epe kon de aanvaller van Activia aanleggen voor een schot. Bas van Schoonhoven wist de bal in eerste instantie nog te pareren maar de rebound werd door een meegelopen Activia aanvaller alsnog in het doel geschoten. 0-1. Toch wist Epe op slag van rust nog gelijk te makken door Koen Logen. Hij wist half gedraaid met de keeper in de rug toch nog de bal langs de keeper in de touwen te schieten. Ruststand 1-1.

Trainer Hans uit den Boogaard nam in de rust maatregelen met een dubbele wissel. Hij wisselde Henk Stoevenbeld en André Jonkheid voor Dennis Calkhoven en Yannick Heukels. Veel beter werd het spel in de tweede helft niet. Ondanks hard werken ging er veel fout. Activia had dan ook de beste kansen en Epe kwam een paar keer goed weg. In de 50
e minuut kon de bal nog net door een Eper verdediger bij de paal van de lijn getrapt worden. Een hard schot ging net over en in de 85 minuut redde Gerrit van Calkhoven Epe door de bal uit het lege doel te koppen. Net voor tijd greep Epe toch nog de overwinning. Een goal van Koen Logen werd door de scheidsrechter eerst nog afgekeurd vanwege hinderen van de keeper, maar een aanval later was het wel raak. Een bal in de 16 meter werd door Sven Hoogenboezem hard ingeschoten en ging langs iedereen heen in het Activia doel.

In de blessuretijd probeerde Activia nog gelijkmaker te forceren, maar de beste kans kreeg nog Stefan Lokhorst voor Epe, die de bal over de keeper lobte. De bal ging echter voor Epe langs de verkeerde kant van de paal.  Epe boekte deze middag, een gelukkige overwinning, maar zeer belangrijke overwinning in een slechte wedstrijd.

Opstelling Epe: Bas van Schoonhoven, André Jonkheid( Yannick Heukels) Tom van Schoonhoven( Ramon Heukels) Henk Stoevenbeld(Dennis Calkhoven),Bart Brummel, Koen Logen, Mark van Petersen,Ivar Oldenburger,Sven Hoogenboezem, Stefan Lokhorst, Gerrit Calkhoven. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!