Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe pakt dikverdiend punt bij koploper Turkse Kracht.

Epe pakt dikverdiend punt bij koploper Turkse Kracht.

Turkse Kracht 1 (zon)

3 - 3

Epe 1

... (schot)
23'
31'
Stefan Lokhorst (intikker)
... (schot)
45'
70'
Koen Logen (schot)
77'
Stefan Lokhorst (penalty)
... (schot)
85'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

30 november 2014 14:30

Scheidsrechter

Ginkel, G. van

Accommodatie

Sportpark Rielerenk
Nico Bolkesteinlaan 8
7416 SG
DEVENTER
tel. 0570-630082

Epe heeft vanmiddag een dik verdiend punt gepakt bij koploper Turkse Kracht in Deventer. Op het waterkoude sportpark van Turkse Kracht aan de Rielerenk begon de ploeg zeer sterk aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut schoot Sven Hoogenboezem uit kansrijke positie net naast. Dit was een voorbode van het openingsoffensief van Epe. In de eerst 15 minuten van de wedstrijd kregen diverse Epe spelers de kans om de score te openen, maar of de bal ging net over, ging net naast of de keeper of een verdediger van Turkse Kracht stonden een doelpunt in de weg. Na deze goede begin fase van Epe herpakte de ploeg van trainer Dick Schneider zich. Turkse Kracht heeft een aantal uitstekende technisch begaafde en snelle spelers, die individueel een wedstrijd kunnen beslissen. In de 23 minuut was het raak voor Turkse Kracht. Een aanvaller slalomde door het midden langs de Eper verdedigers en gaf doelman Bas van Schoonhoven, die de geblesseerde Rudi Kamphuis verving, geen enkel kans. Epe gaf gelijk antwoord en in de 31 minuut was het raak, nadat eerst de keeper een hard schot van Stefan Lokhorst tot corner had verwerkt, werd uit de daaropvolgende corner, na  diverse doelpogingen door verschillende Eper spelers, uiteindelijk de bal door Stefan Lokhorst in de touwen geschoten. Op slag van rust kwam Epe opnieuw op achterstand. Een aanvaller van Turkse Kracht mocht van de scheidsrechter op randje buitenspel doorgaan en scoorde beheerst de 2-1. De scheidsrechter negeerde hierbij het vlagsignaal van grensrechter Johan Wagenvoort.

In het eerste deel van de tweede helft had Turkse Kracht de beste kansen en Epe kwam een paar keer goed weg. Eerst werd er een penalty geclaimd, die de scheidsrechter wegwuifde en even later werd na een snelle aanval door Turkse Kracht de bal vanaf links voorgegeven, die door de spits maar net naast gekopt werd.

Epe rechtte de rug en in de 25 min werd het gelijk. Een schot van Sven Hoogenboezem werd eerst nog geblokt, maar de bal kwam voor de voeten van Koen Logen, die beheerst in de verre hoek schoot. 2-2

In de 32 min. Kwam Epe zelf op voorsprong door een penalty, die benut werd door Stefan Lokhorst na hands van een Turkse Kracht verdediger. Dit handsgeval werd overigens betwist door de Turkse Kracht spelers. Enkele minuten later  legde de scheidsrechter,die vandaag niet zijn beste wedstrijd floot, de bal aan de andere kant op de stip.  Deze penalty werd door de aanvaller van Turkse Kracht naast geschoten en Epe ontsnapte aan de gelijkmaker. Uiteindelijk kwam de gelijkmaker er toch. In een vergelijkbare buitenspel situatie als voor rust, mocht opnieuw de Turkse Kracht speler doorgaan en de 3-3 maken. Epe speelde vanmiddag een goede wedstrijd, waar wij twee keer na een achterstand weer terug kwamen in de wedstrijd.

Op voorhand had misschien Epe getekend voor een gelijkspel, maar achteraf was de gedachte dat er misschien ook wel 3 punten te halen waren geweest.

Opstelling Epe:

Bas van Schoonhoven, André Jonkheid(Yannick Heukels), Henk Stoevenbeld, Tom van Schoonhoven, Bart Brummel, Koen Logen, Ivar Oldenburger, Lars Timmer(Bas Smit), Sven Hoogenboezem, Stefan Lokhorst, Gerrit Calkhoven (Leon Pannekoek).     

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!