Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 speelt gelijk tegen Beekbergen 1 (uitslag 2-2)

Epe 1 speelt gelijk tegen Beekbergen 1 (uitslag 2-2)

Epe 1

2 - 2

Beekbergen 1 (zon)

13'
... (schot)
Henk Stoevenbeld (intikker)
28'
57'
... (schot)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

23 november 2014 14:00

Scheidsrechter

Gooijer, R. de

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe 1 heeft een verdienstelijk gelijkspel behaald tegen Beekbergen 1.  Een prachtige zondagmiddag, een najaarszonnetje en toch wel veel publiek (zo’n 350 toeschouwers) zagen een spannende wedstrijd.

Beekbergen begon sterk aan de wedstrijd en zette Epe al direct onder druk. In de 2e minuut kwam Epe doelman Rudi Kamphuis bij een duel in het strafschopgebied in fysieke problemen maar kon gelukkig de wedstrijd vervolgen. Epe kwam sporadisch onder de druk van Beekbergen uit. In de 9e minuut testte Sven Hoogenboezem voor het eerst de Beekbergense doelman , de vrije trap kwam helaas in de handen terecht. In de 13e minuut werd het vanaf het begin van de wedstrijd reeds apathisch verdedigen Epe noodlottig. Een prachtige pass door de Eper verdediging en de bal ging onder de uitkomende Eper doelman Rudi Kamphuis in het doel. Het leek een slechte middag voor Epe te worden.

Hard werkend kwam de ploeg weer in de wedstrijd en in de 27e minuut kwam Epe op gelijke hoogte. Sven Hoogenboezem passeerde  met een actie enige Beekbergense tegenstanders en schoot fantastisch , met links, vanaf zo’n 25 meter in het Beekbergense doel. Epe kwam binnen een minuut zelfs op voorsprong en weer was Sven Hoogenboezem erbij betrokken. Een hoekschop van Bart Brummel werd door Sven op de paal gekopt en de terugspringende bal kwam voor de voeten van Henk Stoevenbeld die de 2-1 scoorde . Deze stand bleef er tot aan de rust.

Na de rust  ging de wedstrijd redelijk gelijk op qua kansen maar het betere voetbal was wel van Beekbergen. In de 57e minuut kwam Beekbergen dan ook verdiend op de 2-2. Het doelpunt was echter onnodig want de bal werd van afstand voor het Eper doel geplaatst, door meerdere voetballers van zowel Epe als ook Beekbergen gemist en stuiterde vlak voor het Eper doel zomaar in de hoek. (2-2)

Hierna kwamen er wel kansen aan beide zijden,  maar de stand bleef op het scorebord en was uiteindelijk ook wel terecht, hoewel Epe waarschijnlijk meer tevreden met de uitslag was dan tegenstander Beekbergen. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!