50'
...

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 02

8 november 2014 10:15

De verslagenheid was weer ouderwets groot vanochtend. Evenals de voorgaande wedstrijden was het ook vandaag tegen VSCO voetballend bij vlagen goed maar verloren we op basis van kracht en wat onnodige persoonlijke fouten. Van fouten leer je, door hard te werken wordt je sterker. Kortom, leerzaam was het ook vandaag weer en we nemen weer genoeg bagage mee naar de volgende wedstrijd.

U leest het goed, het was vandaag weer het zelfde liedje. Na 8 minuten keken we al tegen een 3-0 achterstand aan waarbij we van geluk mochten spreken dat het bij rust nog maar 0-4 was.

Na rust tapte het team uit een ander vaatje en deden ze wat ze goed kunnen, voetballen. Een kwartier lang deed het team niks onder bij de nr.4 van de competitie en scoorde Mike de 4-1. Met een beetje meer samenspel hadden er meer goals kunnen vallen maar uiteindelijk was het toch VSCO dat tegen scoorde en uiteindelijk uitliep naar een 1-6 eindstand.

Ondanks het verlies was er wel een opmerkelijke Man van de wedstrijd. Voor de wedstrijd werd duidelijk dat er geen scheidrechter beschikbaar was. Niemand minder dan de Opa van Tara pakte de fluit op en liet zien dat hij dat dat nog niet verleerd was. Zonder enige vorm van partijdigheid floot Opa de wedstrijd op een uitstekende manier. Helaas voor hem werd dat niet beloond met een driepunter voor het team van zijn kleindochter.

De weken van de waarheid staan nu voor de deur. De komende weken treft E2 tegenstanders uit de onderste regionen. Om te beginnen volgende week thuis tegen CSV ’28 uit Zwolle. Hierin kan het team laten zien dat het zeker een aanwinst in voor de 2e klasse en dat degradatie geen optie is.

Uiteraard verdiend het team de nodige aanmoedigingen en verwachten we veel supporters langs de lijn. Zaterdag 15 november, aftrap 10:15 uur. Be there!