Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vaassen 1- Epe 1 uitslag 3-2 Het gelukkigste elftal won deze derby.

Vaassen 1- Epe 1 uitslag 3-2 Het gelukkigste elftal won deze derby.

Vaassen 1 (zon)

3 - 2

Epe 1 (zon)

... (schot)
2'
46'
... (intikker)
65'
... (schot)
90'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

9 november 2014 14:00

Scheidsrechter

Roenhorst, G.B.

Accommodatie

Sportpark De Kouwenaar
Woestijnweg 67
8172 CN
VAASSEN
tel. 0578-573156

Een draak van een voetbalwedstrijd was het in Vaassen. Wel zo nu en dan spektakel, maar vaak vanwege de onkunde. Helaas, zo’n affiche belooft heel wat maar de uitkomst vandaag was bedroevend.

In de 1e minuut was Epe al dichtbij een doelpunt maar Gerrit Calkhoven kon het kansje niet benutten. In de tegenaanval maakte Epe een onnodige overtreding nabij de hoekschopvlag. De vrije trap resulteerde in een onoverzichtelijke scrimmage voor het Epe doel, de bal werd een paar keer ingekopt, weggewerkt, ingeschoten, gestopt, van de lijn gehaald, maar uiteindelijk van dichtbij door Vaassen over de lijn gewerkt wardoor Vaassen in de 2e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. Hierbij raakte tevens Epe doelman Rudi Kamphuis geblesseerd. Rudi kreeg van dichtbij hard een bal in het gezicht en had een langdurige blessurebehandeling nodig.

Epe kwam na deze achterstand niet echt tot haar beste spel, moeizaam verdedigend en de aanval was machteloos , ook al vanwege de vele foute passes en het opportunistische spel van Vaassen. Het duurde tot de 20e minuut totdat Epe echt gevaarlijk werd. Stefan Lokhorst schoot hard op het Vaassen doel maar de uitstekende  doelman Berry van Gortel ranselde de bal uit het doel. Even later moest Epe doelman Rudi Kamphuis alsnog het veld verlaten, teveel last van de blessure uit het begin van de wedstrijd. Braak neigingen, erge hoofdpijn en duizeligheid duiden op een hersenschudding. Epe’s derde doelman Sander van Leeuwen moest Rudi vervangen.

Na een half uur kwam Epe beter in het spel en creëerde enige kansen, maar moest opletten bij sporadische uitvallen van Vaassen. In de40e minuut kwam Epe op gelijke hoogte een goede voorzet vanaf rechts werd hard ingeschoten door de vrij staande Sven Hoogenboezem. Even later kwam Epe bijna op voorsprong maar Vaassen doelman van Gortel redde Vaassen door de inzet van Stefan Lokhorst te pareren. Ruststand 1-1.

Na de rust was het al snel raak. Een prachtige actie van Stefan Lokhorst bracht Epe op een 1-2 voorsprong.  Stefan passeerde enige Vaassen verdedigers en schoot vanaf de zestien keihard in de bovenhoek.

Bij de volgende actie en dit keer van Vaassen onderscheidde Epe doelman Sander van Leeuwen zich door een leep kopballetje uit de bovenhoek te  tikken,

Na een kwartier in de 2e helft kreeg Epe tot twee maal toe grote 100% kansen om de voorsprong uit te bouwen maar van dichtbij werden de kansen gemist.

Het noodlot sloeg even later toe voor Epe , doelman Sander van Leeuwen leek een simpel balletje te vangen maar kreeg deze niet klemvast en de bal rolde voor de voeten van een Vaassen aanvaller die de bal over de lijn tikte (2-2)

Het spel van beide ploegen werd er niet beter op. Epe probeerde wel te voetballen maar het lukte sporadisch en Vaassen was ook niet bij machte  waardoor er een  draak van een voetbalwedstrijd ontstond.  Veelvuldig lag het spel stil en er werden veel overtredingen gemaakt. Epe kwam ook nog met 10 man te spelen want linksachter Bart Brummel moet geblesseerd het veld verlaten.

Zo’n vijf minuten voor tijd kreeg Epe spits Stefan Lokhorst nog een mogelijkheid maar schoot helaas over het Vaassen doel en in blessuretijd wist Vaassen alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Een afstandschot op het Eper doel werd door iedereen gemist waaronder Epe doelman Sander van Leeuwen waardoor Vaassen zeer gelukkig aan de  3-1 overwinning kwam.

Opstelling Epe

Rudi Kamphuis ( 25. Sander van Leeuwen), Erwin Buitenhuis (46. Henk Stoevenbeld), Ivar Oldenburger, Tom van Schoonhoven, Bart Brummel (35.), Koen Logen, Dennis Wiltink, Mark van Petersen, Gerrit Calkhoven (80. Ramon Heukels), Stefan Lokhorst, Sven Hoogenboezem.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!