Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe geeft 1-3 voorsprong uit handen en verliest met 5-3 bij Colmschate’33

Epe geeft 1-3 voorsprong uit handen en verliest met 5-3 bij Colmschate’33

Colmschate 1 (zon)

5 - 3

Epe 1

2'
8'
... (schot)
27'
53'
... (vrijetrap)
63'
... (kopbal)
70'
... (penalty)
77'
... (schot)
93'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

26 oktober 2014 14:00

Scheidsrechter

Christian, J.F.

Accommodatie

Sportpark Colmschate 33
David Wijnveldtweg 2
7425 AC
DEVENTER
tel. 0570-651075

Het leek een prachtige voetbalmiddag te worden voor SV Epe 1. Na 8 minuten stond de ploeg in de uitwedstrijd tegen Colmschate’33 1 al met 0-2 voor door twee doelpunten  van Stefan Lokhorst.

In de 2e minuut gaf Epe doelman Rudi Kamphuis een prachtige dieptepass op Gerrit Calkhoven die de Colmschate verdediging eruit liep en de bal op een presenteerblaadje gaf aan spits Stefan Lokhorst die beheerst de 0-1  scoorde.  En Epe ging door,  in de 8e minuut een prachtige aanvallende actie van linksback Bart Brummel die de bal bij Mark van Petersen bracht, die op de achterlijn twee verdedigers het nakijken gaf en de bal terugtrok op Stefan Lokhorst, die de 0-2 aantekende.

Colmschate leek overlopen te worden door Epe maar rechte de rug en kwam door hardwerken en het winnen van duels weer terug in de wedstrijd en in de 27e minuut scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer (1-2).

Koen Logen had even later de 1-3 op de schoen, maar vrij voor het doel schoot Koen de 100% kans over het doel.

In de 33e minuut moest de goed spelende Epe verdediger Tom van Schoonhoven vanwege een blessure het veld verlaten, waardoor Lars Timmer inviel en Ivar Oldenburger in de verdediging moest spelen.

In de 41 e minuut weer een mooie actie van Mark van Petersen maar het was weer Koen Logen die zijn inzet gestopt zag door de Colmschate doelman. Het bleef daarom bij de dik verdiende 1-2 ruststand.

Na de rust kwam Epe al snel op een 1-3 voorsprong. Een snelle actie van Ivar Oldenburger over links die een prachtige voorzet gaf welke door een Colmschate verdediger, onder druk van Stefan Lokhorst,  via de doelman en de paal in het eigen doel werd gewerkt.

De wedstrijd leek gelopen, maar de werkelijkheid werd geheel anders.

In de 63e minuut kreeg Colmschate een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De scheidsrechter dacht een handsbal van Rudi Kamphuis te zien, Rudi kreeg daarvoor een gele kaart, maar erger nog de hard ingeschoten vrije trap werd van richting veranderd en belande in de Epe doel . Colmschate kwam op 2-3.

Epe probeerde onder de druk van Colmschate uit te komen en in de 68e minuut een hoekschop voor Epe, die werd weggewerkt uit de Colmschate verdediging door een diepe bal op de rechterspits. De bal werd door Epe weggewerkt maar het resulteerde in en corner aan de andere kant. Deze cornerbal werd hoog voor het Epe doel gebracht en via de grond in het Epe doel gekopt zodat Colmschate op gelijke hoogte kwam. (3-3)

Epe was geheel de kluts kwijt en kwam niet meer aan voetballen toe. Colmschate won de duels en rook de overwinning.

In de 77e minuut werd een lichte overtreding in het Eper strafschop gebied door de scheidsrechter bestraft met een strafschop. Epe doelman Rudi Kamphuis was kansloos op de hard ingeschoten strafschop.(4-3)

Epe kwam niet meer in de wedstrijd,  maar was in de 90e minuut nog dicht bij de gelijkmaker door een prachtig schot van Koen Logen. Vanaf de middenlijn over de doelman heen, maar de bal ging helaas naast het Colmschate doel.

Diep in blessuretijd kwam Colmschate, na een snel genomen vrije trap,  nog op een 5-3 voorsprong waarna de scheidsrechter affloot.

De Epenaren verlieten gedesillusioneerd het veld,  een 1-3 voorsprong verspelen en zelfs met 5-3 verliezen, geheel onnodig en de talrijke meegereisde Epe supporters keerden vol ongeloof terug naar Epe.

Klik hier voor meer foto’s

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!