Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Perfecte corner van Epe fataal voor Sallandia 6-0

Perfecte corner van Epe fataal voor Sallandia 6-0

Epe 1 (zon)

6 - 0

Sallandia 1 (zon)

29'
61'
Koen Logen (intikker)
79'
84'
86'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

5 oktober 2014 14:00

Scheidsrechter

Langendonk, W.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

SV Epe heeft vanmiddag een ruime overwinning behaald op Sallandia uit Deventer.

In de eerste helft zag het er nog niet naar uit, dat deze middag een ruime overwinning behaald zou gaan worden. Epe speelde in de eerst helft niet altijd even geconcentreerd en Sallandia was zeker niet de mindere ploeg. De eerste kans viel in 6e minuut te noteren voor SV Epe. Op links ging Koen Logen goed door en zijn voorzet was net iets te hard voor Stefan Lokhorst. Sallandia kwam gelijk met een antwoord en een hard schot welke, ook nog van richting werd veranderd, ging gelukkig voor SV Epe, net langs het doel. Sallandia had hierna een licht veldoverwicht, omdat de Eper ploeg niet altijd even scherp was. In deze periode kreeg Sallandia ook enkel kansen om de score te openen. Toch kwam SV Epe in 29e min. op voorsprong. Stefan Lokhorst ontfutselde een verdediger van Sallandia de bal en drie Eper aanvallers stonden ineens alleen voor de doelman van Sallandia. Waar iedereen een breedte pass verwachte, stuurde Stefan met een schijnbeweging de Sallandia doelman het bos in en scoorde beheerst de 1-0. In de 35 min mocht een Sallandia aanvaller een rush vanuit het middenveld ondernemen, die hem alleen voor doelman Rudi Kamphuis bracht. Deze wist hem echter vakkundig de bal van de voet te plukken en Epe kwam met de schrik vrij.

In de tweede helft pakte het Epe wat energieker aan. Sallandia werd meer op eigen helft teruggedrongen en dit leidde in 61 min tot een corner van Mark van Petersen, die de bal precies op het hoofd legde van Stefan Lokhorst, die hard de 2-0 binnen kopte. De combinaties bij Epe gingen lopen en 5 minuten later stond de 3-0 al op het scorebord. Een combinatie over veel schijven werd prima afgerond door Sven Hoogenboezem. Sallandia was geslagen en het wachten was op meer doelpunten. Een hard schot van Mark van Petersen werd nog uit de hoek getikt door de Sallandia doelman maar in de 79 min. moest hij zich toch gewonnen geven toen hij een rebound weggaf en Koen Logen de 4-0 kon laten aantekenen. De wedstrijd was gespeeld en in de 84e  en 86werd nog twee keer de perfecte corner gedemonstreerd. Uit deze corners legde Mark van Petersen de bal  precies op het hoofd van Stefan Lokhorst, die vervolgens de Sallandia keeper in beide gevallen kansloos liet.

Volgende week wacht SV Epe de uitwedstrijd tegen Markelo.

Opstelling SV Epe: Rudi Kamphuis, Erwin Buitenhuis(89emin. André Jonkheid) Henk Stoevenbeld, Tom van Schoonhoven, Bart Brummel, Dennis Wiltink, Gerrit Calkhoven(83 min. Bas Smit), Lars Timmer(46e min. Sven Hoogenboezem), Koen Logen, Mark van Petersen, Stefan Lokhorst.                                                   

Doelpunten SV Epe

29 min  Stefan Lokhorst.

61 min  Stefan Lokhorst

66 min  Sven Hoogenboezem

79 min  Koen Logen

84 min  Stefan Lokhorst

86 min  Stefan Lokhorst

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!