Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 afgetroefd op effectiviteit. Robur 1 wint verdiend met 2-4

Epe 1 afgetroefd op effectiviteit. Robur 1 wint verdiend met 2-4

Epe 1 (zon)

2 - 4

Robur et Velocitas 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

21 september 2014 14:00

Scheidsrechter

Nijmeijer, W.M.J.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Het begon zo mooi op de Wachtelenberg. Twee leuke voorwedstrijden tussen  de pupillen van beide verenigingen en behoorlijk veel publiek. Rond het veld zo’n 300 toeschouwers en een volle  kantine, waar op het grote scherm de wedstrijd tussen AJAX en Feyenoord te zien was.

Epe begon de wedstrijd uitstekend en zette Robur onder druk. In de 13e minuut resulteerde dit in een doelpunt door Lars Timmer. De afgeslagen cornerbal werd in het strafschopgebied gebracht door Gerrit Calkhoven en de vrijstaande Lars Timmer scoorde beheerst.

Epe bleef druk zetten en Robur kwam er slechts uit via uitvallen, dit gebeurde ook in de 20e minuut. Een diepe bal waardoor de spits van Robur alleen op het Eper doel af kon gaan en de bal langs Epe doelman Rudi Kamphuis in het doel schoor (1-1).

Er ontspon zich hierna een leuke wedstrijd, twee voetballende ploegen en Robur kwam steeds beter in de wedstrijd.

In de 35e minuut kwam Robur op voorsprong. Naïef verdedigen werd afgestraft en in 2e instantie werd de bal ingeschoten 1-2, dit was tevens de ruststand.

Na de rust zette Epe Robur gelijk weer onder druk en probeerde de gelijkmaker te forceren hetgeen al snel tot stand kwam. In de 47e minuut scoorde Gerrit Calkhoven, nadat de Robur doelman een schot van Sven Hoogenboezem niet onder controle kreeg. 2-2.

Hierna probeerde Epe de wedstrijd naar zich toe te trekken waardoor er meer ruimte kwam voor Robur. De goed georganiseerde ploeg uit Apeldoorn profiteerde hier uitstekend  van  In de 60e minuut kwam  Robur  weer op voorsprong. Een perfecte counter. 2-3.

Epe bleef hierna proberen om weer gelijk te maken maar in de 72e minuut werd het zelfs 2-4. Weer viel de bal verkeerd in de Eper verdediging  en Robur profiteerde 2-4.

Het laatste kwartier zette Epe nog alles op alles, creëerde veel mogelijkheden en kansen maar wist niet meer tot scoren te komen.

Een uiteindelijk verdiende winst voor de goed georganiseerde  en effectief voetballende ploeg uit Apeldoorn. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!