5 - 2

IJVV E2

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 03

10 mei 2014 10:15

Vandaag stond DE wedstrijd van het jaar op het programma. Thuis tegen IJVV E2. Rond kwart over 11 zal er bekend zijn wie zich kampioen mag noemen in de 1ste klasse, Epe E2 of IJVV E2.

In de bespreking vooraf werd er nog één ding duidelijk gezegd tegen de jongens, nog een keer vlammen dit seizoen!!!!  Gespannen gezichten bij de spelers in de kleedkamer en in de warming up. Ook bij de begeleiding was de spanning van het gezicht af te lezen.

Toen de wedstrijd eenmaal begon was er van die spanning op het veld weinig meer te zien. Wij waren de eerste helft heer en meester en kwamen ook verdiend op 1-0 door Maarten. De 2-0 viel uit een corner, Marc kopte de bal onhoudbaar in de touwen. Na de 2-0 volgden Rust. 4-0 voor. Zelfs de technische staf had hier niet op gerekend. IJVV heeft geen kans gehad in de eerste helft! Er werd dus duidelijk gezegd om niet te verslapen de 2e helfter twee wissels, Maikel en Jelle kwamen in het veld voor Marc en Anand. Maikel was net koud in het veld en zorgde voor de 3-0 door goed zijn lichaam te gebruiken in een duel met een verdediger van IJVV. Uit een fout in de defensie scoorde Maikel ook nog eens de 4-0 en vierde dit alsof het kampioenschap al binnen was. Rust. 4-0 voor. Zelfs de technische staf had hier niet op gerekend. IJVV heeft geen kans gehad in de eerste helft! Er werd dus duidelijk gezegd om niet te verslapen de 2e helft

De goed leidende scheidrechter floot voor het rustsignaal,  4-0 voor. Zelfs de technische staf had hier niet op gerekend. IJVV heeft geen kans gehad in de eerste helft. Er werd dus duidelijk gezegd om niet te verslappen de 2e helft.

In de 2e helft scoorde IJVV de 4-1 na een misverstand in de defensie bij ons. Anand stond de 2e helft achterin zijn mannetje en haalde erg veel ballen weg met zijn hoofd. Tien minuten voor tijd scoorde Marc  de 5-1 en nu was de titel toch wel binnen!! Wat een opluchting. IJVV scoorde nog wel de 5-2, maar dit was alleen nog voor de statistieken. Maar daarna kon het feest los barsten.  Eerst met ons eigen team en daarna met de boys van E1 die naast ons speelden en ook kampioen waren geworden.

Het ongeslagen kampioenschap was een feit, alleen Nunspeet E3 en EZC E1 is het gelukt om ons twee punten af te snoepen.