8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe pakt eindelijk weer eens een punt.

Op een regenachtige donderdagavond werd de wedstrijd  tussen SV Epe tegen VV Heerenveen ingehaald. Ondanks het slechte weer was het voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd om te kijken die eindigde in 3-3.

Epe en Heerenveen kregen in het begin van de wedstrijd een aantal mogelijkheden, maar het was Heerenveen dat na ongeveer een kwartier spelen, uit een vrije trap die werd verlengt, de 0-1 maakte.

Na ongeveer 25 minuten spelen werd de verdediging van Heerenveen goed onder druk gezet, waardoor Maurits de Jong de 1-1 kon maken.

Het spel golfde op en neer en het was Heerenveen dat op een 1-2 voorsprong kwam. Het was een snelle uitval van Heerenveen, waarbij de voorzet via de kluts terecht kwam bij een speler van Heerenveen, die rustig de 1-2 kon binnen schieten, wat ook de ruststand betekende.

Na de rust ging het spel op dezelfde voet verder en het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. In de 60e minuut ontving Luke Berkhoff op ongeveer 25 meter van het doel de bal, hij zag de keeper iets voor zijn doel staan en besloot maar eens te schieten. De bal viel over de keeper in het doel wat dus zorgde voor de 2-2. In de 70e minuut wisselde Epe twee keer. Gerrit Calkhoven en Maurits de Jong  verlieten het veld en werden vervangen door Jorn van Zuuk en Sven van Egteren. Met frisse energie in de ploeg probeerde Epe weer eens een overwinning te behalen en de ploeg kwam dan ook op een 3-2 voorsprong in de 80e minuut. Het doelpunt viel uit een ingooi die goed werd verlengd en nog net door Lars krijgsman kon worden binnengekopt.

Na het doelpunt van Epe zette Heerenveen aan om de gelijkmaker te maken, waardoor Epe werd teruggedrongen. Na 4 corners gehad te hebben kwam Heerenveen dan ook terug tot 3-3 door een bijna identieke goals als de 2-2 van Epe. Dit betekende dan ook de eindstand.

Eindelijk kan Epe weer eens een punt bijschrijven en wordt het mager beloond voor het harde werken.