CSV’28 MO 15-2 – SV Epe MO15-1 - SV Epe

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CSV’28 MO 15-2 – SV Epe MO15-1

CSV’28 MO 15-2 – SV Epe MO15-1

CSV'28 MO15-2

3 - 3

Epe MO15-1

... (schot)
25'
28'
Anouk Heere (schot)
... (schot)
55'
60'
Jasmijn Aksu (schot)
... (schot)
66'
68'
Anouk Heere (scrimmage)

Competitie

2e klasse (3e fase) 16

Datum

22 april 2023 11:00

Scheidsrechter

K. Krastev

Accommodatie

Sportpark De Verbinding
Sportlaan 4
8044PG
ZWOLLE
tel. 038-4531633

Sinds afgelopen woensdag was de MO15 het team met de minste verliespunten in de competitie omdat Be Quick de inhaalwedstrijd tegen Dalfsen had verloren. Goed nieuws! Vandaag een wedstrijd tegen CSV’28 die op de laatste plaats in de competitie staat maar wel gelijk had gespeeld tegen Be Quick. Een spannende poule waarin het nog alle kanten op kan gaan.

Epe begon met zon tegen aan de aftrap en moest de eerste tien minuten duidelijk nog even wakker worden. Epe ging wel in de aanval maar kwam er nog niet tussendoor terwijl CSV eigenlijk al twee mooie kansen had die gelukkig niet werden gescoord. De meiden stonden goed te verdedigen en op het middenveld zat Sanne steeds kort op de bal. Het was spannend en er werd goed gewerkt door alle meiden. Omdat Epe niet tot scoren kwam was het wachten op de tegengoal die in de 25e minuut dan toch viel door een vrije kans voor doel waarbij Sterre kansloos was. Lang kon CSV niet genieten van de voorsprong want na drie minuten gaf Anouk een mooie lange bal op Tess die koel afmaakte, 1-1! Na wat extra tijd door blessures was het tien minuten rust.

Tweede helft was weer heel spannend met weinig echte kansen voor beide teams. De verdedigingen zaten behoorlijk dicht en op het middenveld werd de bal vaak verloren of veroverd. Na twintig minuten spelen was het CSV die in de aanval, dicht bij het doel, een vrije speelster vonden en Sterre kansloos lieten. 2-1. Misschien was dit precies wat Epe nodig had om er weer een schepje bovenop te doen. Epe werd dominanter en tot drie keer toe was Elieke heel dicht bij een goal, de laatste zelfs op de lat. Daarna kwam er een uitbraak van CSV die afgefloten werd vanwege buitenspel. De speelster negeerde de fluit (of hoorde deze gewoon niet) en ging gewoon door en schoot hard over. De scheidsrechter bestrafte dit met een gele kaart en daar was de speelster zo boos over dat ze de bal hard wegschoot en daardoor nog een gele kaart kreeg. Er ontstond natuurlijk een hoop onrust over de rode kaart en bij de spelhervatting gaf Sammy-Jo zonder aarzelen een lange bal naar voren waar Jasmijn en Elieke redelijk vrij stonden. Jasmijn scoorde de gelijkmaker, 2-2!

Daarna trok de scheidsrechter de rode kaart terug, ze had nu alleen nog geel voor het wegschieten van de bal. CSV stond dus weer met 11 speelsters in het veld die fanatiek probeerden weer te scoren. Via een voorzet voor het doel vonden ze een vrije speelster die helaas, vier minuten voor tijd, toch weer kon scoren. Epe was er nu op gebrand om tenminste met een gelijkspel naar huis te gaan. Tess, Elieke en Anouk gingen vol in de aanval voor de laatste kansen. Voor de goal van CSV was het wat gerommel en uiteindelijk kon Anouk de bal met links in de hoek van het doel krijgen. Twee minuten voor tijd stond het dus weer gelijk! Epe pakte snel de bal uit de goal want wilde toch proberen nog een doelpunt te maken. Helaas lukte dit niet meer en werd er duur puntenverlies geleden in Zwolle.

De stand in de poule blijft heel spannend met twee teams met 8 verliespunten (waaronder Epe), en één team met 7 verliespunten. Deze teams komen elkaar de komende weken nog tegen dus het wordt een spannende ontknoping!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!