Epe JO11-2JM

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 03

3 mei 2014 9:00

Vandaag stond de kraker tegen SEH E1 op het programma. Om 8 uur vertrokken wij met 8 spelers en veel ouders richting Heerde, Maarten die verbleef in Heerhugowaard was om half 7 al vertrokken en ging rechtstreeks naar SEH.

De koppies stond...en wat gespannen en iedereen was zich er van bewust hoe belangrijk deze wedstrijd was.

Na een goede warming -up begonnen wij wat onrustig aan de eerste helft. De openingsfase was dan ook voor SEH. Maikel die de laatste tijd zeer belangrijke goals maakt voor ons maakte ook vandaag de 0-1 na een prima voorzet van Jorn. 1 minuut voor rust maakte SEH de verdiende gelijkmaker nadat een Heerdenaar opeens vrij voor onze keeper Niek stond en dit kansje niet onbenut liet. In de rust werd er o.a gezegd dat we meer gas moeten geven willen we de 3 punten meenemen naar Epe!

Dan nu de 2e helft.

In de 2e helft waren we veel rustiger aan de bal en dit leidde tot de 1-2 van Maarten na een fantastisch schot in de kruising. Keeper van SEH stond erbij en keek er na! Meteen daarna kreeg Marc een levensgrote kans op 1-3 en waar Marc normaal altijd koelbloedig blijft schoot hij de bal nu net naast. Zonde, maar een echte topspits schiet daarna de eerste beste volgende kans binnen en dit gebeurde dus ook! Marc scoorde de 1-3 nadat die alleen voor de keeper werd gezet door Maarten!

De spits van SEH scoorde nog de 2-3 en vlak hierna floot de goed fluitende scheidsrechter af!

Complimenten aan alle 9 toppers! Toch wil ik Milan even opnoemen, Verdedigend wéér zeer sterk en echt een rots in de branding!

Volgende week nog één keer met zijn alle vlammen dit seizoen!