SV Epe MO 15-1 – ST HMC MO 15-1 - SV Epe

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SV Epe MO 15-1 – ST HMC MO 15-1

SV Epe MO 15-1 – ST HMC MO 15-1

Epe MO15-1

2 - 3

ST: HMC MO15-1

19'
... (intikker)
22'
... (intikker)
25'
... (intikker)
Nova Scholten (afstandschot)
48'
Assist: Anouk Heere
56'

Competitie

1e klasse (2e fase) S

Datum

5 november 2022 9:00

Scheidsrechter

E. van Schoonhoven

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Na vorige week, de eerste wedstrijd in de eerste klasse, een beetje overrompeld te zijn door het niveauverschil met de tweede klasse wist Epe vandaag beter wat het kon verwachten.
De meiden begonnen met het zonnetje tegen zonder Sterre, maar met Tatum op doel. Na een kwartier spelen was de stand nog steeds 0-0 al had HMC wel al een paar kansen gehad die gelukkig naast gingen of goed waren gestopt door Tatum.
Epe had last van het lage zonnetje maar vooral ook van een tegenstander die kort op de bal zat waardoor er teveel balverlies werd geleden. Hierdoor kwam Epe ook weinig toe aan het opzetten van een goede aanval. Balverlies in de 18e minuut zorgde voor een snelle pass bij HMC en resulteerde in een onhoudbare 0-1. Twee minuten later was het weer raak voor HMC en stonden de meiden opeens 0-2 achter. Gelukkig had Epe nu ook eens een goede aanval die helaas alleen geen goal, maar wel hoop, opleverde. Binnen drie minuten ging het weer mis en scoorde HMC de 0-3.
In de resterende tien minuten van de eerste helft kon Epe de achterstand niet inlopen.
De tweede helft begon Epe een stuk feller aan de wedstrijd, met het vervelende zonnetje in de rug. Nu waren de rollen omgedraaid en kreeg HMC veel minder de kans om rond te spelen en druk te zetten. Na zo’n 8 minuten spelen was er een mooie aanval van Epe over d e rechterkant waar Anouk een voorzet gaf op Nova die prachtig scoorde: 1-3! Vijf minuten later werd Tess weggestuurd aan de linkerkant maar op weg naar de goal werd ze helaas afgefloten voor buitenspel. Het beloofde een spannende tweede helft te worden want Epe zette veel meer druk dan in de eerste helft waardoor HMC ook fouten ging maken. Weer vijf minuten later kreeg Senna een voorzet, speelde ze vervolgens een vrouw uit en scoorde ze de 2-3.
Epe zette het laatste kwartier alles op alles om de gelijkmaker te scoren. Een paar afstandsschoten waar de keepster van HMC moeite mee had en een paar gevaarlijke situaties voor het doel van Epe veranderde niets aan de stand. Een corner voor Epe in de laatste 2 minuten maakte het voor de toeschouwers nog spannend maar de inhaalrace van Epe bleef helaas steken bij de 2-3. Volgende week weer een nieuwe kans tegen Olympia ‘28
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!