Buitenbroeksweg 2
8265PH
KAMPEN
tel. 038-3319027

Een grote deceptie voor de Epenaren was het ruime verlies (5-2) in Kampen tegen Go Ahead.

Een goed en gedegen spelend Epe was in de eerste helft de betere ploeg en kwam in de 13e minuut door een doelpunt van Koen Logen, na goed voorbereidend werk van Luuk Berkhoff en Lars Krijgsman op een 0-1 voorsprong. De thuisploeg had wel meer balbezit, maar Epe was gevaarlijk in de counters. Vlak voor de rust in de 44e minuut kwam Go Ahead Kampen gelijk door een gelukkig afstand schot van Nico Veldman.

Direct na de rust kwam Epe goed uit de kleedkamer en kreeg Koen Logen een grote kans om Epe op voorsprong te zetten. In de tegenaanval scoorde Go Ahead Kampen door spits Wilbert Wessels in de 46e minuut een beetje met geluk de 2-1.
Epe was even de kluts kwijt en liep al heel snel tegen een 3-1 achterstand op, toen de Epe verdediging compleet werd uitgespeeld en spits Wilbert Wessels, in de 49e minuut kon scoren op aangeven van Kelvin Groothand.  Binnen 5 minuten was de voorsprong van Epe omgezet in een 3-1 voorsprong voor de thuisploeg.

Epe herpakte zich in de 2e helft maar liep in de 74e minuut weer tegen een doelpunt op toen Kelvin Groothand de thuisploeg op 4-1 zette.

Voor Epe scoorde even later Sven van Egteren, in de 76e minuut, na een mooie actie met een strak schot de 4-2.

In de 79e minuut een zeer ongelukkige communicatie in de Epe verdediging en de ingeschoten bal van Wilbert Wessels werd door iedereen gemist waardoor de eindstand 5-2 werd.

De conclusie was aan het eind van de wedstrijd dat uiteraard de thuisploeg verdiend had gewonnen, maar dat het wel zeer ongelukkig was hoe en wanneer de Go Ahead doelpunten vielen. Vlak voor en direct na de rust, hetgeen Epe de genadeslag gaf.

Aanstaande zaterdag nieuwe kansen om half drie thuis tegen Hulzense Boys uit Nijverdal.