De Maten 8
8265VA
KAMPEN
tel. 038-3313900

Epe verloor, ondanks vele afwezigen, te ruim van DOS Kampen, dat effectiever was in de aanval. Eén uitgespeelde kans  was voldoende voor de 1-0 , in de 6e minuut door Ayoub Lakhloufi, die  een terugkomende bal , na een prachtige redding van Epe doelman Bas van Schoonhoven, hard in de touwen schoot.
Daarna had Epe het initiatief maar wist aanvallend geen potten te breken. Een vrije trap in de 28e minuut viel verrassend bij de tweede paal in het Epe doel, waardoor de thuisploeg op een , gezien het spelbeeld, te ruime 2-0 voorsprong kwam.
Na de rust hetzelfde spelbeeld. In de 75 minuut kwam Epe terug in de wedstrijd toen Henk Slot de bal hard in het Kamper doel kopte, na een hoekschop van Twan Huiskamp. Even later was Epe dichtbij de gelijkmaker, maar de inzet van Stan Bos ging net naast. Even later profiteerde DOS van wanorde in de Epe defensie na een blessure van Bas Smit, het spel ging door en DOS Kampen profiteerde en scoorde de,  3-1.
De wedstrijd eindigde met deze stand. Jammer voor de gehavende Epe ploeg en zeker verdienstelijk en met veel inzet  speelde.
Volgende week thuis tegen KHC volgt er weer een kans op een beter resultaat, wat de hard werkende Epe ploeg zeker verdiend.