Coevorderstraatweg 40
7914TM
NOORDSCHESCHUT
tel. 0528-342144

Een ongelukkig verlies voor Epe, eigenlijk ook wel onverdiend, aangezien de ploeg uit Epe na een 1-0 achterstand sterk in de 2e helft terugkwam en een 1-2 voorsprong nam.
Vlak voor tijd, een schitterend, maar gelukkig doelpunt voor Noordscheschut, van buiten de zestien werd de bal over doelman Bas van Schoonhoven in de uiterste bovenhoek gekopt, waardoor de stand weer gelijk werd getrokken en een minuut later een laag afstand schot welke zomaar in de  de benedenhoek  belandde.  Een onbevredigend einde voor de strijdende mannen uit Epe die zeker meer verdiend hadden, maar uiteindelijk de reis met lege handen naar Epe moesten maken.

De wedstrijd werd vanwege de weersomstandigheden, vorst en licht sneeuw, gespeeld op het prachtige kunstgrasveld van Noordscheschut.

Over het geheel genomen was Epe de beter voetballende ploeg en had reeds in de eerste helft op voorsprong moeten komen, maar de inzet van Sven van Egteren in de 4e minuut, belandde op de binnenkant paal en rolde niet over de doellijn.
De thuisploeg speelde vooral de lange bal op de buitenspelers. Het creëerde nauwelijks gevaar, maar in de 15e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong, toen de lange stevige verdediger Ton Kamping een afgeslagen cornerbal, van buiten de zestien ineens op de "slof" nam en keihard onder de bal  schoot waardoor de thuisploeg op een 1-0 voorsprong kwam.
Epe ging hierna aanvallender voetballen en harde  schoten zetten van Maurits de Jong smoorden in de Noordscheschut defensie of in handen van de doelman. Vak voor de rust zette Epe de thuisploeg nog meer onder druk, inzetten van Lars Krijgsman en Koen Logen en aanvallen via Luuk Berkhoff en Sven van Egteren hadden beter lot verdiend.

Na de rust kwam Epe  snel tot de gelijkmaker, een mooie aanval, opgezet door invaller Teun Bol die Sven van Egteren bediende, die een actie maakte met Luuk Berkhof en Sven scoorde de  1-1.
Epe bleef de beter voetballende ploeg  en vijf minuten later was het Maurits de Jong die vanuit een hoekschop de bal hard achter de doelman Roy Boertien van Noordscheschut schoot en Epe op een verdiende 1-2 voorsprong bracht.

De thuisploeg zette hierna Epe wel onder druk, maar Epe werd gevaarlijk door snelle uitvallen, maar wist helaas de voorsprong niet uit te breiden. Vijf minuten voor tijd sloeg de thuisploeg toe. Een lange bal op de buiten de zestien staande Nick Koster, belandde op zijn hoofd en de kopbal viel zomaar pardoes achter Bas van Schoonhoven, een gelukkige "wereldgoal" voor de thuisploeg (2-2).
En twee minuten later een afstand schot van Robin Sikken die de thuisploeg de 3-2 winst bracht.
Een gelukkige winst voor Noordscheschut en een domper voor de strijdende Epenaren die zeker meer verdiend hadden, maar het mocht niet zo zijn.