Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe heeft de 2e thuiswedstrijd van het seizoen niet winnend kunnen afsluiten, een slim spelend SVZW versloeg de Epenaren met 2-4.

De Epenaren starten goed en creërden in het eerste kwartier een aantal kleine kansen, waarvan uiteindelijk Mart Nijhof zijn kans verzilverde door de bal na een solo in de korte hoek te schieten.
Na het doelpunt dringt SVZW aan, maar Epe blijft gevaarlijk in de omschakeling.
De ploeg uit Wierden komt in de 30 minuut op gelijke hoogte, door een vrije schop die bij de 2e paal binnengewerkt wordt. Kort erna komt SVZW op voorsprong door een vrije trap bij de 2e paal er rechtstreeks in gaat.
Een snelle uitval via Henk Slot levert Epe een penalty op, echter de strafschop van Lars wordt door de keeper van SVZW gekeerd.
Kort voor rust krijgt ook SVZW een strafschop, de aanvoerder van SVZW mist echter niet, ruststand 1-3.
Met een tweetal wissels in de rust probeert de ploeg van Martijn de Haas de aansluitings treffer te maken, Epe dringt wel aan en krijgt wederom een aantal kleine kansen, waaronder een aantal gevaarlijke corners maar weet niet te scoren.
SVZW speelt voornamelijk op de omschakeling en scoort in de 74 minuut de 1-4, de linkerspits breekt door en weet Bas van Schoonhoven te verschalken.
Toch weet Epe de 2-4 te scoren, door een goede voorzet van Chiel Brummel schiet Sven van Egteren de bal binnen.
Epe krijgt nog een aantal kleine mogelijkheden maar uitendelijk blijft er 2-4 als eindstand op het scorebord staan.

Epe was niet veel minder dan de ploeg uit Wierden, die uiteindelijk wel slimmer en beter met de kansen omging.
Pluspunt is de terugkeer van Koen Logen en Maurits de Jong die hun eerts eminuten weer maakten.

Volgende week reist Epe af naar Heerenveen, er wordt gespeeld om 17.00 uur tegen de plaatselijke vv Heerenveen, dit onder de rook van het Abe Lentra Stadion.