Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Go Ahead Kampen kreeg in de 2de helft de ruimte om na haar eerste doelpunt alsnog uit te lopen naar een ruime, enigszins geflatteerde 0-3 winst.

Op basis van de eerste helft en het  eerste kwartier van de 2e , was Epe, ondanks de vele wijzigingen door blessures en schorsingen, zeker niet de mindere en kreeg mooie kansen om op voorsprong te komen.
In de 61e minuut, na balverlies op het Epe middenveld, waardoor Go Ahead Kampen de bal op een presenteerblaadje kreeg en  Maxwell van Dijk kon de 0-1 scoren.

Go Ahead Kampen liep in de 67e minuut en in de 74e minuut, via spits Wilbert Wessels uit naar 0-3, enigszins geflatteerd, want daar zag het zeker in de eerste helft niet naar uit.

De wedstrijd begon spectaculair, binnen de 1e minuut een bal op de bal bij het Epe doel en een goede kop kans voor Epe. Gedurende de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, waarbij Epe de beste kansen kreeg via Stan Bos, Henk Slot , Sven van Egteren. Go Ahead Kampen scoorde 2 keer, maar deze doelpunten werden gemaakt in buitenspelpositie. Ruststand 0-0

Na de rust zette Go Ahead Kampen, Epe in het begin onder druk maar de thuisploeg voetbalde zich hier goed onderuit en Epe was dichtbij de openingstreffer via Lars Krijgsman maar de 0-1 viel aan de andere kant.

Epe bleef ondanks de achterstand en nog meer wisselingen gaan voor de aansluitingstreffer, het bleef echter 0-3 en door dit resultaat is sv Epe gedegradeerd naar de Zaterdag 2e Klasse

De opstelling van Epe:.
Sam van Schoonhoven, Stan Bos, René Suurland. Tijn Nijhof, Bas Smit, Gerrit Calkhoven, Henk Slot,  Nick Krijgsman en voor Rojan Teke, Lars Krijgsman en Sven van Egteren.

In de 72e minuut kwamen Teun Bol voor Bas Smit, en Jimmy Barnhoorn in het veld voor Bas Smit en Rojan Teke en in de 83e minuut werden Sven van Egteren en Lars Krijgsman gewisseld voor  Kalou van der Haar en Beau Meijerink