Veldkantweg 8 A
6961HJ
EERBEEK
tel. 0313-652060

Na 4 gespeelde wedstrijden staat Epe ongeslagen aan kop en dromen de dames al van het kampioenschap van de eerste fase van dit jaar. Al vroeg op pad naar Eerbeek om vandaag in een wat andere opstelling (4-4-2 met ruit op het middenveld) te spelen.

De eerste helft bleek deze opstelling toch wel wat wennen, wat de tegenpartij af en toe wat teveel ruimte bood. Binnen vijf minuten kregen we onze eerste tegengoal te verwerken en stond het 1-0 voor Eerbeekse boys. Gelukkig hielpen de meiden elkaar wel goed maar het was best een lastige tegenstander die goed verdedigde. Epe had moeite om in het spel te komen en na een kleine twintig minuten spelen kwam er een tweede goal voor Eerbeek bij, 2-0 achter. De rest van de eerste helft ging het gelukkig weer wat beter en na een half uur opende Fenne de score vanuit een hoekschop die niet goed werd verwerkt door de keeper. 2-1 was ook de ruststand.

Na de rust was Epe vast van plan om de achterstand goed te maken en dat lukte al snel. Na twee minuten rende Anouk langs de zijlijn naar voren en scoorde ze de gelijkmaker! De volgende aanval was het Senna die vanuit een hele kleine hoek net op de paal schoot. Niet veel later werd er een mooie aanval opgezet vanuit Jasmijn, via Anouk en afgemaakt door Senna, 2-3!

De tweede helft was Epe dominant en vijf minuten later was het Sammy-Jo die koelbloedig inschoot, 2-4. De volgende aanval was het een kopbal van Senna die de stand op 2-5 bracht.

Tussendoor waren er wel aanvallen van Eerbeek met de kleine, snelle aanvalster maar de verdediging had het nu goed onder controle en werkte de ballen weg en ook Tatum had nog een mooie redding. Joan was overal te vinden om ballen af te pakken en de tegenpartij kwam er niet meer doorheen.

In de laatste tien minuten vielen er nog drie doelpunten voor Epe door Senna, Sammy-Jo en Anouk maar de winst van 2-8 werd bereikt door voor elkaar te knokken en als een team te spelen!

Goed gedaan dames, volgende week thuis de kampioenswedstrijd om 10.45! We hopen op veel publiek!