Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 04

8097PR
OOSTERWOLDE GLD
tel. 0525-621469

Epe heeft in de derde bekerwedstrijd gewonnen van VSCO'61.

Epe begon de eerste 20 minuten overtuigend en creërde voldoende kansen, wat geen doelpunten opleverde. Hierna werd het spel van Rpe slordig,  waardoor VSCO'61 wat beter in de wedstrijd kwam.

Net voor rust kwam VSCO'61 op een 1-0 voorsprong, een voorzet werd goed teruggekopt,  waarna de spits van VSCO'61 kon scoren.

Epe kwam snel na rust op gelijke hoogte doordat een voorzet van Stan Bos door Sven van Egteren werd ingeschoten.

Na 5 minuten in de 2e helft moest VSCO'61 verder met 10 man, de keeper haalde Lars Krijgsman onderuit.

In de 58 minuut profiteerde Epe van de man meer, weer was Sven van Egteren de doelpuntenmaker.

Hierna werd het spel aan beide zijden weer erg slordig.

Een slotoffensief van VSCO'61 leverde nog aan aantal kleine mogelijkheden op, maar Epe hield stand tegen de 10 spelers uit Oosterwolde.