Veldweg 1 A
8181LP
HEERDE
tel. 0578-691298

Epe oefende  en ging met een selectie van maar liefst 20 man naar Heerde en doordat de Epenaren in het eerste half uur vergaten te scoren, kwam Heerde in de eerste helft na ruim een half uur binnen 5 minuten op een 3-0 voorsprong. De geimproviseerde Epe ploeg werd overlopen en Heerde scoorde 3 prachtige doelpunten. Na de rust had Epe wel het meeste balbezit maar werd niet gevaarlijk en Heerde kon nog de 4-0 scoren. Epe speelde met een behoorlijk geimproviseerde ploeg en kreeg de rekening gepresenteerd door het gemotiveerde Heerde dat hier gebruik van maakte. Het verband in de Epe ploeg  was compleet niet aanwezig , door de vele wisselingen,  naast 4 of 5 basis 1e elftalspelers werd de ploeg aangevuld met spelers uit Epe 2 en de Jo19-1.