Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

De mannen uit Friesland verweerden zich zeker goed maar het verschil was te groot om het Epe echt moeilijk te maken. Vanaf het begin zaten de Epenaren goed in de wedstrijd en kwamen al snel tot kansen.
Het was de goed spelende Luke Berkhoff die al redelijk snel scoorde. Epe zakte na dit doelpunt wat weg en Oerterp kreeg mogelijkheden. Voor de rust maakte Chiel Brummel een mooie aanval goed af  zodat de ruststand 2-0 was.

Direct na de rust kopte Lars Krijgsman al snel de 3-0 in de touwen. De wedstrijd kabbelde voort en daardoor kon Oerterp scoren door een mindere fase in de Eper verdediging. Epe antwoordde al snel  met een mooi doelpunt van Koen Logen, die daarna gewisseld werd.

Trainer Martijn de Haas  liet daarna alle wisselspelers invallen waardoor de organisatie even verdedigend niet op orde was. Oerterp profiteerde en scoorde haar 2e doelpunt, maar het was uiteindelijk Stefan Lokhorst die de eindstand op het scorebord bracht met een rake kopbal. Een regelmatige overwinning van koploper Epe