IJVV E3

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 03

12 april 2014 10:15

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen IJVV E3 op het programma. IJVV E3 stond in de onderste regionen van de competitie maar wouden hun maatjes van de E2 natuurlijk helpen in de strijd om het kampioenschap. Maarten was niet helemaal 100% fit en Anand raakte geblaseerd in de w-up.

Om 10.15 begonnen we aan de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut was al duidelijk dat we vandaag niets cadeau zouden krijgen. Jorn maakte voor ons de 1-0 na een mooie pass van Maarten. Toen we wat slordiger werden scoorde IJVV de verdiende gelijkmaker en een paar minuten later (gesteund door hun E2 die al vroeg moest voetballen in Elburg) scoorde ze ook nog de 1-2. Dit was wel even een domper voor zowel spelers als technische staf. 5 minuten voor rust scoorde wederom Jorn op magistrale wijze de 2-2! In de rust een slokje water en de nodige aanwijzingen, 3 punten was immers het enige wat telde vandaag! Na rust kreeg IJVV een grote kans door 2 keer de paal te raken in een aanval. Daar kwamen we even goed weg zeg. Daarna kwamen we op voorsprong nadat eerst Jorn de bal mooi meegaf aan Jelle die de bal prachtig voorgaf op Maikel en die laatste de bal goed met links binnenschoot! Toen even later Erkin 'Burak Yilmaz' Eryol de 4-2 maakte was de blijdschap aan onze kant enorm groot! Erkin zijn eerste goal dit seizoen! IJVV kwam nog wel terug tot 4-3 maar werd niet meer gevaarlijk! Klasse prestatie Niek, Erkin, Milan, Maarten, Anand, Jelle, Jorn, Maikel en Marc! Ondanks wat blessures en niet 100% fitte mensen toch hard met elkaar geknokt!