8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Matchday voor Eper Vets!

SV Vaassen, nieuw in de veteranencompetitie is de eerste tegenstander van de Eper Vets na een té lange periode van ontbrekende wedstrijden.
Voor een paar van de spelers een feest van herkenning vooraf aan de wedstrijd zodat de oohzo belangrijke warming-up toch enigszins in het gedrang kwam wat later ook zou blijken. Het nieuw gevormde team uit Vaassen stond te popelen om de thuisspelende Vets op een fantastische Eper grasmat te verschalken en kregen ook meteen een aantal kansjes die óf net naast óf souverein door goalie Maus gepakt werden. Na een kwartier spelen belandt een strakke voorzet van René via Harry 's hoofd onder het lichaam van de Vaassense keeper door in het net en de 1e competiegoal sinds tijden is een feit! Een kwartier later en weer van links speelt Arjan op Gerben die hem opzij legt voor een kogel van Johan die slecht verwerkt wordt door de Vaassense keeper en wederom staat Harry gretig in de buurt om de bal met z'n chocolade-been over de keeper te stiften. Theetijd met 2 - 0 dus... Na rust kwam Epe er niet écht meer uit, werd er vooral verdedigt en na 20 min. kwam de niet onverdiende aansluitingstreffer voor Vaassen op het fictieve scorebord. Enkele minuten later een hoekschop wederom van links, ik meen door Frank, die net over de keeper ter hoogte van de 2e paal door een zwoele heupzwaai van alweer Harry achter de doellijn verdween, de hattrick was een feit.. en de bal mocht mee naar huis! Vaassen drong nog wel aan, had misschien iets meer verdiend maar de punten bleven bij de thuisploeg. In de 3e helft waren beide teams gelijk in deze sportieve pot, fijn gefloten door ons aller Marcel Strijk! Volgende week Wissel uít, altijd lastig.