Wedstrijdverslag SV Epe JO14-2 – VVOG JO14-3

Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Zaterdagmiddag 23 oktober speelde de JO14-2 alweer de 4e competitiewedstrijd van dit seizoen. De eerste drie wedstrijden waren allemaal gewonnen en het team staat op de 2e plaats. VVOG staat op de derde plaats dus het beloofde op papier in ieder geval een spannende wedstrijd te worden!

De eerste aanval was voor VVOG maar Epe verdedigde goed uit en nam de bal direct mee de aanval in. Met een mooie combinatie tussen Lars en Elieke kwam er direct een doelpunt uit deze aanval: 1-0 door een doelpunt van Elieke die vandaag weer eens in de aanval stond. Met een snelle voorsprong is het natuurlijk fijn spelen en dat was te merken. Na een schot op doel had de keeper van VVOG de bal niet klemvast waardoor Elieke de bal voor de tweede keer in vijf minuten in het doel schoot. 2-0!

Af en toe kwam VVOG gevaarlijk in de buurt van het doel van Epe maar steeds stonden Job, Wiethe, Xander en Luuk goed te verdedigen en kon Julian de bal pakken. Na bijna 20 minuten spelen had Lars binnen het 16 meter gebied een goede passeerbeweging waarna hij rustig de 3-0 maakte. Ondanks de mooie voorsprong werd er steeds kort op de bal gezeten en met een lange bal naar voren kon Lars nog binnen het half uur de 4-0 intikken! Nog voor rust was er weer een aanval waarin goed werd rondgespeeld.

Uiteindelijk was Alec de vrije man die van een afstandje met een mooie krulbal de ruststand op 5-0 bepaalde!
VVOG had in de rust waarschijnlijk toch wat overleg gehad want in het begin van de tweede helft waren zij wat meer in de aanval. Een corner kwam voor het doel van Epe terecht en belande via een achterwaartse kopbal op de knie van Anouk die daarmee per ongeluk scoorde voor VVOG, 5-1.

Het volgende kwartier domineerde Epe weer de wedstrijd. Jasmijn zat nog dicht bij een goal en Niek kwam er op links ook een paar keer snel langs. Uiteindelijk was het Sammy-Jo die met een subtiel schot de 6-1 scoorde. Epe kwam weer op stoom want 4 minuten later was er mooi samenspel tussen Anouk en Sammy-Jo die met haar tweede doelpunt de 7-1 maakte. Even later lag de wedstrijd even stil omdat Sterre door een nare sliding hard onderuit werd gehaald. Na wat water kon ze later de wedstrijd gelukkig nog wel afmaken.

Lars had nog genoeg energie om met een snelle uitbraak vrij voor de keeper te komen en de 8-1 in te schieten. Dit kunstje herhaalde hij vlak voor tijd nog een keer met z’n vierde doelpunt deze wedstrijd. De eindstand werd 9-1 waarmee het aantal gescoorde goals in één keer werd verdubbeld naar 18 voor!