Dalerveensestraat 30 A
7751ZT
DALEN
tel. 0524-551648

De wedstrijd bij Dalen werd op voorhand als zeer lastig beschouwd, maar dit bleek echter in het geheel niet het geval.
Epe nam van het begin het initiatief en drukte Dalen in de verdediging. Vooral over de rechterzijde lag er veel ruimte die goed werd benut
door de Epenaren. Het eerste doelpunt viel na een klein kwartier toch via een vrije trap vanaf de linkerzijde, Stefan Lokhorst kopte de bal goed  in.
Direct hierna viel de 0-2, door goed voorbereidend werk van Lars Krijgsman scoort Luke Berkhoff de 0-2. Ook na de 0-2 bleef Epe de aanval zoeken op het moelijk bespeeldbare veld, een aantal mooie aanvallen werden niet beloond met een doelpunt. Ca. 10 minuten voor rust werd het dan toch 0-3, Henk Slot was de laatse die in een scrimmage de bal over de doellijn werkte. Met nog een grote kans van Mart Nijhof kort voor rust werd er de met een confortabele voorsprong de rust ingegaan.

Dalen wilde zich niet zomaar neerleggen bij een nederlaag en begonnen in de 2e helft met lange ballen van achteruit de verdediging van Epe te bestoken. Echter gevaarlijk werd Dalen hierdoor niet, Epe hield vrij eenvoudig stand en kwam in de 53e minuut zelfs op 0-4. Een steekbal van Luker Berkhoff zette Lars Krijgsman alleen voor de keeper en Lars faalde niet. Hiermee was het verzet van Dalen ook meteen gebroken en zorgde Stefan Lokhorst voor de 0-5 en 0-6.
De 0-5 viel na een mooie actie van Mart Nijhof die Stefan perfect bediende, de 0-6 was een prima actie van Lars Krijgsman, die Stefan in staat stelde om zijn 3e van de dag te laten noteren. Martijn de Haas kon spelers gaan wisselen en zo debuteerde Kalou van der Haar (speler JO17-1). Een paar fraaie aanvallen op het einde van de wedstrijd leverde geen doelpunten meer op, zodat de punten meer dan terecht in de Happybus meegaan naar Epe.
A.s. donderdagavond de volgende wedstrijd, Pesse komt dan naar Sportpark De Wachtelenberg. Aanvang 19.30 uur.