8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe  1 -  Emmeloord 1
Op  Veld 2, (kunstgras) werd deze wedstrijd gespeeld , nadat eerst één minuut stilte werd gehouden,  ter nagedachtenis aan ons overleden erelid Willem van Schoonhoven.

Epe begon scherp aan de wedstrijd en zette van het eerste fluitsignaal de gasten uit Emmeloord onder druk ,die gedurende bijna de gehele eerste helft bijna niet onder deze constante druk uitkwamen. Na een paar kansen was het reeds in de 13e minuut dat Koen Logen met een schot de Emnmeloord doelman verraste. (1-0). Epe bleef het beste van het spel houden en 8 minuten later schoot Koen Logen weer van afstand en scoorde de 2-0,  het was daarna te danken aan de doelman van Emmeloord dat Epe de score niet verder uitbouwde voor de rust, hoewel er nog wel gescoord werd door Stefan Lokhorst, die na een afstandschot van Rene Suurland, welke via de paal weer terug in het veld kwam,  attent reageerde, maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel?!

Na de rust hetzelfde spelbeeld en Epe kwam in de 55 minuut na een scrimmage voor het doel via Stefan Lokhorst op een dik verdiende 3-0 voorsprong en twee minuten later was het Lars Krijgsman die een strakke voorzet van Maurits de Jong bij de eerste paal achter zijn standbeen in het doel tikte (4-0)
Epe wisselde maar daar werd de ploeg zeker niet minder van en bleef maar mooie aanvallen op de kunstgrasmat leggen, die soms toch wel een doelpunt verdienden, maar de sc Emmeloord doelman, had soms geluk, maar was ook een sta in de weg.
Vlak voor tijd was het Maurits de Jong die de eindstand op het  (niet aanwezige) scorebod bracht, door hard een afgeslagen bal in de linkerbovenhoek te schieten.

Een prachtige afsluiting van deze uitstekende wedstrijd van de Epenaren. De ongeveer 200 toeschouwers, die ondanks het slechte weer waren gekomen konden terugzien op een mooie wedstrijd. Volgende week speelt Epe weer thuis, hopelijk op het 1e natuiurgras veld , de tegenstander is vv Dalen.