Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 02

8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe heeft de 1e bekerwedstrijd verloren van asv Dronten.
asv Dronten begon sterk aan de wedstrijd en stond binnen 20 minuten met 2-0 voor
door doelpunten van de spits v.d. Vlag. Na de 0-2 herpakt Epe zich en kwam in de 22e minuut op 2-1 door een kopbal van Lars Krijgsman, wat tevens ook de ruststand was.
Na de rust komt Epe langszij door een schot van schot van Koen Logen, waarna Lars Krijgsman de kans op de 3-2 kreeg maar hij kon de keeper van asv Dronten niet passeren. In de 84e minuut scoort asv Dronten door een mooie aanval de 3-2, wat uiteindelijk de verdiende overwinning voor asv Dronten opleverde.

Samenvatting SV Epe 1 - asv Dronten 1 (2-3)