Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 02

Sportlaan 1
8072CA
NUNSPEET
tel. 0341-252882

Epe heeft een dik pak slaag gekregen van Nunspeet, de thuisclub won uiteindelijk met 6-0.
In de eerste helft zag het er niet naar uit dat het een grote uitslag zou gaan worden, er waren over en weer kansen, waaronder en schotkans voor Stefan en Koen raakte zelfs de paal.
Toch drukte Nunspeet het lichte overwicht uit door te scoren in de 38e minuut en kort voor rust.
Direct na de rust werd Epe overlopen, 4 doelpunten in 8 minuten betekende een 6-0 tussenstand.
Nunspeet schakelde weer een tandje terug waardoor Epe ook wat kleine kansen kon creeren.
Nunspeet miste ook nog wat kansen, zodat er uiteindelijk een eindstand van 6-0 op het scorebord kwam te staan.
Volgende week wacht de laatste bekerwedstrijd tegen ZAC in Zwolle, aanvang 17.00 uur.

De samenvatting VV Nunspeet 1 - SV Epe 1 (6-0)