Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 02

Landsheerlaan 42 -44
8016KH
ZWOLLE
tel. 038-4601252

Epe 1 heeft een verdiensterlijk 3-3 gelijkspel behaald in de  laatste bekerwedstrijd bij ZAC.
De thuisploeg begon furieus aan de wedstrijd en speelde in een hoog tempo. Epe werd naar achteren gedrukt, maar tot grote kansen kwam ZAC in de eerste fase van de wedstrijd echter niet. Toch kwam ZAC In de 24e minuut op voorsprong door een schot van ongeveer 18 meter.
Kort hiepop redde SAm nog knap op een kopbal van de spits van ZAC, zodat de ruststand 1-0 bleef.
Na rust een heel ander Epe, Epe zette druk op de verdediging van ZAC, waardoor Epe de wedstrijd in het 1e kwartier na rust door doelpunten van Maurits (vrije trap), Chiel (kopbal) en Stefan (knappe actie in de 16) omkeerde. Epe kon dit echter niet de gehele 2e helft volhouden, waarna ZAC via een vrije trap en een mooie aanval op 3-3 kwam, dit was uiteindelijk ook de eindstand.

0:01 / 11:23 Samenvatting ZAC 1 SV Epe 1 (3-3)