1 - 2

Epe JO11-2JM

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 03

29 maart 2014 8:45

Vandaag stond de wedstrijd in Harderwijk tegen Zwart Wit '63 op het programma. De wedstrijd begon om 8.45 dus het was vroeg verzamelen. Om iets over half 8 vertrokken we richting Harderwijk. Nadat de technische staf vooraf had aangegeven dezelfde passie en inzet te willen zien als vorige week tegen Heerde gingen we naar buiten voor de warming up. In de warming up ging maarten iets door zijn enkel. Gelukkig hadden wij wonderdokter Koen bij ons die dat vakkundig heeft getaped. Dan nu de wedstrijd. Binnen 2 minuten had onze spits Marc de 0-1 al achter de keeper van Zwart wit liggen. Marc sliep nog half toen die aankwam bij sv Epe maar had met dit buitenkansje duidelijk geen moeite. Marc kreeg daarna nog een kansje maar raakte helaas de paal. De 2e helft kregen we de nodige kansjes en gelukkig maakte Maarten de bevrijdende 0-2 na een schot van Maikel binnen te tikken! Zwart wit maakte nog wel de 1-2 uit een corner maar werd daarna niet echt meer gevaarlijk! De scheids floot voor het einde van de wedstrijd en er gaan weer 3 punten mee naar Epe! Klasse mannen!