Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Terechte maar moeizame overwinning voor Epe

Terechte maar moeizame overwinning voor Epe

Oerterp 1

1 - 3

Epe 1

... (e.d.)
7'
36'
Stefan Lokhorst (intikker)
Lars Boonstra
44'
63'
Koen Logen (schot)
90'
Koen Logen (intikker)

Competitie

2e klasse K

Datum

27 september 2020 14:00

Scheidsrechter

Niels Zeeman uit Sneek

Accommodatie

Sportpark De Griene Greide
Griene Leane 8
9247 GT
Ureterp
tel. 0512-302509

Epe heeft een terechte maar uiteindeijk moeizame overwinning behaald op Oerterp. Na 10 minuten kwam de thuisploeg Oerterp via een ongelukkige klutsbal in de Epe  verdediging, waarbij  Rene Suurland en Lars Timmer betrokken waren. waardoor de thuisploeg  Oerterp op een onverdiende 1-0 voorsprong kwam. Epe was voetballend de betere ploeg maar wist de kansen niet te benutten tegen de stugge verdediging. Ondanks het overwicht kwam de thuisploeg bijna op een 2-0 voorsprong maar keeper Bas van Schoonhoven redde. Epe kreeg kansen, Sven Hoogenboezem,  Lars Krijgsman en Stefan Lohorst kregen kansen en in de  37e minuut kwam Epe op een verdiende 1-1 toen de uitstekend spelende  Sven  Hoogenboezem na een voorzet van Lars Krijgsman via de doelman leek te scoren maar de bal werd gekeerd  en daarna uiteindelijk door Stefan Lokhorst in het doel gewerkt (1-1). 

Even later kreeg Epe een strafschop tegen toen Rene Suurland in een duel binnen het strafschopgebied een Oerterp speler ten val bracht De scheidsrechter bepaalde een strafschop die knap gekeerd werd door Bas van Schoonhoven

Even later sloeg de vlam in de pan. Na een overtreding op Lars Krijgsman en een overtreding van Lars Timmer  (gele kaart) werd Oertterp speler  Lars Boonstra na een slaande beweging uit het veld gestuurd.

Na de rust was Epe weer de betere poeg maar moest opletten voor de snelle counters. Uiteindelijk wist Epe te scoren via 2 x Koen Logen en de dikverdiende 3-1 overwinnig te behalen . Oerterp kwam bij uitvallen soms gevaarlijk voor het Epe doel maar doelman Bas van Schoonhoven was alert.

 

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!