85'

Groep 1 SR1

16 november 2019 17:00

Epe 1 is er niet in geslaagd de volgende ronde van de KNVB-beker te bereiken.
DVS'33 2 kwam na een mooie aanval na 27 minuten op 1-0, waarna Epe kort daarna de 1-1 scoorde via een fraaie lob van Stefan Lokhorst.  Dit was ook de ruststand.
Na de rust scoorde Epe in de 58e en 60e minuut door wederom Stefan. De 1-2 viel uit een afgeslagen hoekschop die door Gerrit weer werd ingebracht waarna Stefan de bal intikte. Bij de 1-3 werd Stefan vrij voor de keeper gezet door Luke, waarbij Stefan de bal knap inschoot. De 2-3 viel in de 67e minuut door een schot, waarna Koen door een kopbal Epe weer op 2-4 bracht. Epe kon deze voorsprong echter niet vasthouden, 2 schoten van DVS'33 waren voor Sam niet te houden. De strafschoppen werden door DVS'33 foutloos genomen, terwijl namens Epe Calvin en Henk misten.
Alle aandacht kan nu dus op de competitie.