Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

De topper in de 3e klasse dit weekend was de gedeeld nummer 1 tegen de nummer 3 van de ranglijst. Epe tegen Overwetering. Vanaf het begin van de wedstrijd, gespeeld op het prachtige natuurgrasveld van Epe, was Epe de bovenliggende ploeg. De duels werden gewonnen, het meeste balbezit en vele mogelijkhjeden, welke echter niet benut werden. SC. Overwetering kwam er eigenlijk, tegen de verwachting in, niet aan te pas. Na ruim een half uur werd Epe doelman Bas van Schoonhoven getest door een afstand schot welke Bas over het doel tikte, daarvoor waren er legio kansen voor Epe om te scoren, maar voor het doel waren de aanvallers te slordig, pas in de 43e minuut was het eindelijk raak, Lars Krijgsman kon de bal in het doel schieten na goed voorbereidend werk van Stefan Lokhorst en Luke Berkhoff, dit werd ook de ruststand.
Na de rust nam Epe gelijk het heft weer in handen en werden er meerdere mogelijkheden gecreëerd. In de 53e minuut was het Gerrit Calkhoven die de dikverdiende 2-0 op het scorebord bracht. Epe kwam niet echt in moeilijkheden en was veruit de betere ploeg. In de 72e minuut was het, Bas Smit die na goed doorzetten zelf moest scoren, maar dit net niet lukte, waarna hij Stefan Lokhorst liet scoren.
Na de 3-0 wisselde Epe 3 spelers en in de 82e minuut kon Overwetering uit het niets de "ere"treffer scoren. De mannen uit Olst probeerden de aansluitingstreffer te
maken waardoor er nog meer ruimte kwam en Epe in blessuretijd door Lars Krijgsman nog de 4-1 kon scoren. Een dikverdiende 4-1 winst op een concurrent die vandaag compleet werd weggespeeld door Epe dat vergat nog ruimer te winnen.
Natuurlijk wel een uitstekend resultaat. Mooi was het dat de pas 16 jarige Mart Nijhof zijn opwachting in het 1e mocht maken en verdienstelijk inviel.