Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Na twee seizoenen uitermate teleurstellende resultaten behaald te hebben kon Epe vandaag winnen van Robur et Velocitas. Een angstgegner werd het bijna , maar vandaag wist Epe met 3-1 te winnen. Makkelijk ging het niet, balverlies bij het uitverdedigen leidde in de 1e helft tot een 0-1 achterstand. "Here we go again" dachten we, maar de Eper ploeg herstelde zich zeer goed in de 2e helft. Het was twee keer Stefan Lokhorst die het vonnis velde en uiteindelijk werd er diep in blessuretijd nog een 3e doelpunt gemaakt door Yannick Heukels. Een mooi en goede overwinning op een moment dat naaste concurrent Helios verloor , waardoor de voorsprong op Helios nu maar liefst 6 punten is.