Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe kwam nauwelijks in de wedstrijd tegen een zeer gemotiveerd Albatross. In de eerste helft waren er kansen maar de paal stond een ruime voorsprong voor Epe in de weg. Hierdoor kreeg Albatross geleidelijk aan het besef dat wellicht een goed resultaat te behalen was. en kwam zelfs in de 36e minuut via een snelle counter op een 0-1 voorsprong. Epe probeerde wel maar kwam niet tot scoren. In de 2e helft kwam de thuisploeg in de 57e minuut op gelijke hoogte doordat Lars Timmer na een scrimmage voor het Albatross
ss doel de bal in het doel kon werken. Hierna leek Epe de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken maar Albatross verweerde zich en met name de doelman was een sta in de weg. Het onvermijdelijke gebeurde in de 65e minuut toen Albatross vanuit een goed genomen vrije trap de bal in het Eper doel wist te koppen (1-2). Epe probeerde nog van alles was een paar keer dichtbij maar de gelijkmaker lukte niet meer. Een duur verlies tegen "laagvlieger"Albatross waardoor de toppositie van Epe door de winst van concurrent Overwetering in gevaar komt. De ploeg zal zich zeker moeten herpakken voor de slotfase van de competitie.